Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdhgfdghfghfhg

mam tyle pytan w zwiazku ze slubem. odpowie ktos?:)

Polecane posty

Gość fgdhgfdghfghfhg

ile czasu mieliscie na przygotowanie wszystkiego? gdzie mieszkacie juz po slubie? czy radzicie sobie ze skromnym budzetem? na ile mieliscie wesele? ile to kosztowalo? w duzym miescie mieliscie wesele?

- 3 lata - mamy własne mieszkanie (prezent ślubny) - nie mieliśmy skromnego budżetu - 230 osób - całkowity koszt 53tysiące - Wrocław! mam nadzieję że pomogłam;)

Gość odpowiemm
ile czasu mieliscie na przygotowanie wszystkiego? zaczęliśmy planować od zaręczyn czyli na dwa lata przed ślubem gdzie mieszkacie juz po slubie? wynajmujemy mieszkanie czy radzicie sobie ze skromnym budzetem? budżet na wesele był nawet spory, bo przed ślubem mieszkaliśmy oddzielnie i bylismy w stanie odlozyc ladna sume wspolnymi siłami. Teraz natomiast budzet na zycie nie jest jakis super, bo mase kasy pochlaniaja oplaty za mieszkanie, wynajem, rachunki, jedzenie. Wczesniej sie o to nie musielismy martwic, ale radzimy sobie i nie moge narzekac chociaz nie jest jak dawniej to na pewno. na ile mieliscie wesele? na 80 osób ile to kosztowalo? w duzym miescie mieliscie wesele? 30 tysięcy kosztowało wesele, a zyjemy w miescie ok. 200 tys mieszkancow