Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalać się nad Niemnem...

Co Was aktualnie martwi?

Polecane posty

mnie, że nie mam kasy:o

Gość kgmjiokjf
oj dziecino ja mam duzio wiecej zmartwien -brak pracy -brak kasy -musze czesne zaplacic nie wiem skad wezme -zaplata do dzisiaj:/ -problemy zdrowotne DUZE prawdopodobnie cos z kregoslupem szyjnym bo odczuwam dretwienie w rekach i szumy w uszach za 2 tyg mam badania -brak faceta -ech wszystko jest ogolnie do dupy

Gość zmartwienie
ze bede bezrobotna po studiach i z tego powodu bede musiala wrocic do mojego rodzinnego miasta i zamieszkac z rodzicami

Gość Skurczony Byk
Inflacja rosnie, oprocentowanie lokat sie nie zmienia, oszczednosci w kwocie 100 000zl traca realnie na wartosci :(

Gość ja tez sie martwie
moj chłopak mnie popycha i mowi ze mam najebane w lebie

Gość gdy nie pomaluje eyelineremm
mnie tez to ze nie mam kasy :( i to czy wyjdzie mi z facetem ktorego wlasnie poznalam ❤️

Gość colly babe
zepsuty samochod, przesluchanie w urzedzie, zly dojazd do pracy (5h dziennie w obie strony), zniszczone oczy i brak czasu na wizyte u okulisty, musze wstac o 5.30, maz ma problemy z zoladkiem i gastroskopie w czwartek

*kryzys i ekonomiczna kondycja kraju w którym mieszkam *nadmiar obowiązków związanymi ze studiami *przyszłość :O *jutrzejsza prezentacja 😭 *tylnia lewa opona w moim aucie :( *katar mojego zwierzątka :(

Gość Skurczony Byk
Super temat. Przyjemnie sie czyta, ze kobiety narzekaja na brak kasy, bo wowczas wiadomo na co zwracaja uwage :classic_cool:

samo życie:o i z czego tu się cieszyć? :o

Gość Skurczony Byk
pijana - jak wymieniac to pamietaj, od razu dwie! No i na co czekasz? - polecam Goodyear UltraGrip 8 albo Michelin A4 - zimowki.

Skurczony Byk - no wiesz, jak stajesz przed faktem, że masz 100 zł na jedzenie na miesiąc, to jest na co narzekać. Ja tam nie marzę o kokosach, ale wspaniale by było, gdyby ktoś mi się dokładał do rachunków i jeszcze mnie lubił i chciał ze mną spędzać czas :)

Gość ffghh
mnie martwi: brak pracy posiadanie takiej tesciowej jaka mam projekt do zrobienia praca magisterska do napisania

Gość fgdgdg
-brak pracy -brak kasy -brak studiow lub jakiejs innej szkoly -brak prawa jazdy -brak miejsca mieszkania (oby tylko jak najdalej od tej wsi zabitej dechami)

Gość dfyuiug
nic mnie na dzien dzisiejszy nie martwi.. no moze stresuje sie troche lotem do domu na swieta, mam nadzieje, ze lotniska beda odsniezone i przyjade i wyjade ok

Gość Skurczony Byk
Rhovannion - no to przeciez idealnie starczy na pieczywo! ;)

Skurczony Byk no właśnie opony wszystkie wymieniłam kilka miesięcy temu, a ta jedna jedyna wygląda niepokojąco :O zimowych nie potrzebuję. teraz to muszę oleje powymieniać 😭

martwi mnie to ze coraz wiecej znajomych mi sie traci.. ze nie zalicze egzaminu w zasadzie na dzien dzisiejszy tyle

Gość fgdgdg
-zlamana kosc kregoslupa u mojego K. -brak pracy u mojego K. -jego kredyt -brak jedzonka dla mojego krolisia

Gość Skurczony Byk
Rhovannion - w ostatecznosci mozesz zjesc druga sztuke ;) I prosze mnie, do cholery, nie pesymizmowac!!! :P Zmienilem wdzianko i znowu to samo :D

Gość wyayahhy
a mnie najbardziej martwi,ze od poltora roku nie moge zajsc w ciaze, pomimo ciaglych staran, myslalam,ze oboje mamy sprzyjajace warunki ,wiek itd..a tu okazuje sie,ze niie moge zajsc w ciaze i miec dzidziusia

Gość Skurczony Byk
piajana - a slonecznikowy zostawiasz, czy zamieniasz na oliwe z oliwek?!

Skurczony Byk - raczej druga sztuka zje mnie, bo to mięsożerca, zaś ja w mięsach nie gustuję. Oj, marzy mi sie facet, który będzie zarabiał 2 tys. zajmie jeden pokój w moim mieszkaniu i dołoży sie do czynszu. A wieczorem będę sie mogła przytulić i pogadać z kimś. No cóż, dosyć marzeń, idę na spacer, przewietrzę głowę to może będę trochę mniej głodna.