Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskuuudny dolek__

Czym można usunąć dołek w brodzie ???

Polecane posty

Gość paskuuudny dolek__

j/w Nienawidzę tego :O Wiem że są takie zabiegi, tylko nie wiem dokładnie jaką substancją się to wypełnia?? chciałabym wiedzieć ile to by mniej więcej kosztowało - bo wypełniacze mają różne ceny... A może ktoś kiedyś słyszał o operacyjnym usuwaniu tego czegoś?

Gość dsfgds
szpachelka, trochę gipsu i jedziesz :classic_cool:

Gość rossalinda ayamor
Botoksem na pewno nie, ale kwasem hialuronowym na pewno można - ale musiałabyś powtarzać zabieg co jakiś czas; a co do innych rodzajów ''wypełnień'' - nie wiem, nie znam się.

operacyjnie to chyba tylko wstawienie implantu? zresztą komu Bóg dał urodę, temu palec położył na brodę, czy jakoś tak, ale tego się trzymaj ;)

Gość paskuuudny dolek__
biorąc pod uwagę to iż mam kwadratową twarz + dość ostre rysy to mam strasznie męską żuchwę :O muszę to usunąć, 100 razy lepiej wyglądałabym bez

Gość Goo Gooo Power Rangers!
wydaje mi się że usuniesz tym wszystkim czym wypełnia się blizny, kiedyś coś czytałam na jakiejś stronie pewnej kliniki i ''usunięcie'' dołka poprzez wypelnienie jakąś substancją której już nazwy nie pamiętam (jakąś ''toksyną'' czy czymś) kosztowało bodajże ok 300 zł więc niedrogo