Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienki me

dylematy egzystencjalne - kto pogada?

Polecane posty

Gość sukienki me

lepiej być z kimś, po to by nie zestarzeć się samotnie, czy lepiej żyć samotnie po to by się szybciej nie zestarzeć z powodu codziennie uświadamianego sobie braku miłości do partnera?? :(

Gość taka_onaaaa
ja polecałabym innego partnera ;)

Gość sukienki me
ale dlaczego niektórych omija ta najzwyklejsza i najprostsza w swym pojawieniu się miłość? w całym swoim życiu chyba tylko dwa razy zdarzyła mi się przysłowiowa iskra, a tylko jedna z nich ma historię niestety nie zakonczona happy endem. chyba sobie dziś popłaczę

Gość sukienki me
plecaceń bez liku mam np w reklamach, wiec wiesz :(

Gość samoopalacz
ile masz lat, że jesteś taka zgorzkniała?

Gość aga malaga
najlepiej jeszcze jakieś inne wyjście wymyślić trzeba być kreatywnym....

Gość sukienki me
wiek 30 plus nawet jeżeli jej nie zauważamy, to dlaczego nie zauważamy? zresztą na jedno wychodzi - jedni zauważają, inni nie i ja jestem z tych mniej fortunnych najlepiej jeszcze jakieś inne wyjście wymyślić trzeba być kreatywnym.... - znaczy co? skok z mostu?

Nie zauważamy, bo w różnym wieku mamy różne priorytety i dopiero w pewnym wieku posiadamy umiejętność dostrzeżenia tej prawdziwej miłości.

Gość sukienki me
dla kobiety milosc jest priorytetem juz w mlodosci, tyle z enie kazda jest wystarczajaco pragmatyczna, zapobiegliwa czy otwarta zeby szukac jej wystarczajaco skutecznie, a nie czekac na cud i manne z nieba ja jestem pod tym wzgledem trefny egzemplarz, bo ciagle ktos sie mna interesowal, a ja albo nie ybieralam nikogo, albo niewlasciwego chyba pzregralam zycie :)

Leżysz już w trumnie? Jeśli nie, to jeszcze niczego nie przegrałaś i zacznij w końcu wybierać. :)

No mi sie wydaje, że nie ma senu tak naprawde unieszczęsliwiać dwóch osób naraz

Gość sukienki me
samotna też nie jestem szczęśliwa (sprawdzone) chociaż w niezłej kondycji podtrzymują mnie zachowania kompensacyjne takie jak opieka nad dziećmi rodzeństwa, czy egocentryzm w postaci nadmiernych zakupow itp ostatnio spodobal mi sie pewien mezczyna (kobiety znacie ten blysk w jego oku i to cos, co pojawia sie nie wiadomo skad), ale co z tego skoro bylam zwykla klientka w przypadkowej sytuacji. jego bym wybrala, ale przeciez nie zaproponuje mu randki umrę zgorzkniala ....

A dlaczego nie zaproponujesz mu randki? Jest 21 wiek też masz do tego prawo. :)

Gość sukienki me
nie zaproponuję, bo nie, taka konsrtukcja psychiczna i powiedzmy, ze kula w plot z przeszłości. poza tym to niemożliwe, bo tam pracuje jeszcze jeden pracownik zresztą nieważne, bo nie właściwie wyczerpuje uzasadnienie jedyna nadzieja, ze zdarzy sie cud, zderze sie z nim na ulicy, on polamie konczyny a ja go bede ratowac :)

Gość sukienki me
to ja ide czekac na cud bądź zgorzkniale zejście i niech się dzieje wola nieba dzieki za zyczliwe słowo

Gość sukienki me
widziałam z daleka mężczyznę, który mi się spodobał, co za miłe uczucie, ech :) poza tym bez zmian :( :(