Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie prosze o odpowiedz

Prosze o odpowiedz !!! to wazne

Polecane posty

czy kochajac sie z facetem jak we mnie konczy , od razu ide do lazienki zeby sperma wyciekla a przy okazji siusiam to czy nie zabijam od razu plemnikow? moze to smieszne ale nie wiem jak jest wiec prosze o konkretna odpowiedz .

up !1

prosze o odpowiedz . bo nie wiem czy dobrze robie biegnac od razu do lazienki czy moze powinnam poczekac? bo jak ide do lazienki i siusiam w miedzy czasie to nie zabijam tych plemniikow??

Gość Verdis
nie nie zabijasz ich. Kto Ci w ogóle takich głupot nagadał. Chyba za dużo się Galerianek naoglądałaś. Plemniki mają dużą żywotność i tak ich się nie pozbedziesz i w inny sposób też nie no chyba że bierzesz tabletki antykoncepcyjne to wtedy w ciaze nie zajdziesz.

Dziewczynko chyba nie mówisz poważnie? prowokacja? Edukacja seksualna w tym kraju leży i kwiczy. Jak nie chcesz się zabezpieczać to chociaż określaj dni płodne i wtedy unikaj współżycia. Tester Afrodyta jest dobry do tego.

Nie - nie zabijasz w ten sposób plemników, co więcej, jeśli kochacie się bez zabezpieczenia to szybko zajdziesz w ciążę. Pomyśl jak najszybciej o antykoncepcji! Są też tabletki po stosunku, jeśli już się zdarzy wam wpadka, ale musisz wiedzieć o takich rzeczach zanim się zaczniesz z kimś kochać! Ja korzystam ze strony wpadka.pl tam jest naprawdę mnóstwo informacji, wejdź, poczytaj i pomyśl o antykoncepcji!!!

Gość cooliooo
Widzę edukacja seksualna leży... zanim zabierzesz sie za kolejne stosunki zachęcam do odwiedzenia strony wpadka.pl ...