Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfvjhfjr

Kto mieszka w Warszawie?? - jakie sa tam TANIE hotele? Pomozcie

Polecane posty

Gość gfvjhfjr

jw

Gość gfvjhfjr
no tak maksymalnie 300zł za noc

Gość gfvjhfjr
Znalazlam na necie hotel 'New World st. Hostel' w Warszawie. Cena rezerwacji pisze 40 zl. Czy to calkowity koszt czy jak? Rzeczywiscie moze byc taki tani nocleg? Potrzebuje na 1 noc,a nie znam sie na rezerwowaniu pokoju. Tzn na miejscu chce zaplacic. Mozna na miejscu czy trzeba wczesniej zadzwonic?? Jak to jest?

z reguły za rezerwcje nie powinno sie płacić a za noc można w większości zapłacić w recepcji. Chodzi Ci o centrum czy może byc gdzieś troszke dalej?

Gość gfvjhfjr
no raczej w centrum gdzies. nie mam sie gdzie zatrzymac bo na drugi dzien mam samolot. moze wyda sie to smieszne ale nigdy nie bylam w hotelu ;/ nie wiem czy sa jakies dodatkowe koszty oprocz rezerwacji./ Potrzebuje najtanszy hotel,moze byc obskurny,byleby sie wyspac mozna bylo

Gość gfvjhfjr
z tego pierwszego linka wyszukalam hotel tylko za 62 euro oO to strasznie drogo to drugie nie lepsze chyba pozostaje mi koczowac na lotnisku ;/

nie no daj sobie spokój z lotniskiem. Wyśpij sie bo lot następnego dnia bedzie dla Ciebie karą

Gość gfvjhfjr
a moze ... mnie ktos jakis przystojny facet przenocuje u siebie?

Gość gfvjhfjr
to podszyw z tym przenocowaniem darek dzieki,ale nie znasz czegos tanszego? jest ktos z wawy kto jest obeznany?

Gość gfvjhfjr
gdybys mnie przenocowal to bys tego nie zalowal....

pisałas ze moze byc 300zł za noc ale jesli chcesz poszukam czegoś tańszego.

Gość gfvjhfjr
a ile kosztuje hotel robotniczy? albo bilet peronowy?

Gość hostele sa tanie ale mmusisz
sie liczyc z tym,ze bedziesz miala ludzi w pokoju ( cena zalezy od liczby osów), s a jeszce kwatery prwatne- ponizej 300 spoko znajdziesz

Gość gfvjhfjr
a taki za 15 zl?

Gość ech............
Najtańszy masz WILSON HOSTEL coś koło 40 - 90 pln. Od samodzielnej kabiny po prycze 4 osobowe. Ale w tygodniu nie ma ludzi i jesteś sam. Często korzystałem korzystne fakturki :) Więcej z tanich miejsc w centrum nie ma. Jedynie przy szpitalach wynajem dla rodzin z szpitali. Potem szczerze nic nie warto brać... chyba że uda ci się zarezerwować dzień wcześniej. A przed wawą jak jedziesz od janek masz dużo hoteli. Tam tez masz tani hotel koło 80 90 pln i dobre żarcie.

Godebskiego jest całkiem niedaleko lotniska z tym, że lepiej by było jechac taksówka.

Gość eeeeeeeenergia--26lata
T ozalezy od daty, czy weekend czy nie w weekend czesto jest taniej. W wawie jest naprawde duzy wybów, napisałaś ze do 300zł chcesz sie zmiescic....spokojnie da rade ;] np: -Hotel Airport Okecie, skoro planujesz lot.

Gość ech............
No to na lotnisko tak jak mówiłem koło janek masz pełno. W sękocinie jest ładny hotel 150pln. Przykro mi ale od tej strony nie ma nic taniego chyba że 15 20 km

Gość gfvjhfjr
dzieki ale wiedzialam , ze warszawiaki to bufony . takie drogie hotele w tym syfiastym miescie

Gość ech............
A na to się akurat wypowiem :) Jeżdżę po całej polsce Wrocław Katowice Rzeszów Białystok, Kielce, No wszędzie... I nigdzie nie ma tyle huji co w wawie..... Jak wjeżdżam do tego miasta to kurwica się we mnie gotuje. Przykład?? Wyjeżdżam ze szpitala miałem bilecik 2h popatrzyłem na zegar w samochodzie i jadę. przy bramce okazało się że przekroczyłem 2 min i muszę iść dopłącić. W tym momęcie blokuje mnie gość autem za mną!!!!! Nie posunie się do tyłu o 20 cm żebym mógł nawrócić!!!!!! Pytam czy mógłby się pan cofnąć ale nie trąbie huj trzasnąłem drzwiami poszedłem zapłacić. Wróciłem za 5 min BO NIE MA CWANIAKA NAD WARSZAWIAKA!!! Inny przykład gość parkuje przede mną ma w huj miejsca jakieś 1,5m przed sobą. Ja próbuję zaparkować za nim ale nie posunie się do przodu. Tylko stoi na środku . I tak TU JUŻ JEST.... Mogę jeździć wszędzie ale nie do was. Macie jak u ruskich bary za 100pln. A za rogiem bary mleczne za 5pln.

Gość gfvjhfjr
Podszywie spadaj juz!!! Bede w Wawie teraz w czwartek,a piatek rano wyjezdzam. Znalazlam hostel Metalowcy i ten Wilson mnie zainteresowal. Wyslalam im juz meila. Trzeba rezerwowac czy mozna na miejscu dojechac i zamowic pokoj? Dziekuje wam ze odpisujecie. Na spokojnie sprawdzam sobie koszty. Wiecej niz 150 zl raczej nie bede miec na hotel.