Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfvjhfjr

Kto mieszka w Warszawie?? - jakie sa tam TANIE hotele? Pomozcie

Polecane posty

Gość ech............
REZERWUJ Po 1 jest taniej. Po 2 gie co jak się zdarzy że nie będzie miejsca ??

Gość gfvjhfjr
Sama sobie poradze Darku :)

Gość gfvjhfjr
Darek zadne tam maile , jeszcze mnie zgwalcisz . zboczencow pelno w internecie a szczegolnie we Warszawie

Gość gfvjhfjr
a ta rezerwacje to ile wczesniej trzeba zrobic?

najlepiej jak podzwonisz po tych hotelach i powiedzą Ci. Może byc róznie. Powodzenia.

Gość ech............
zazwyczaj im wcześniej rezerwujesz tym taniej

Gość gfvjhfjr
Dario nie wiem czemu ale cos mi mowi ze ty sie podemnie podszywasz ;p

Gość nieznajomy29
Na ul.bokserskiej jest hostel służewiec, całkiem blisko lotniska, w okolicach galerii mokotów (dojezdzasz do żwirek i hen na lotnisko). Najtanszy pokoj jest juz za 70zl za dobe (lazienka wspodzielona na 3 pokoje). Za 110zl masz pokoj lux z wlasna lazienka i internetem w pokoju. Do tego we wszystkich pokojach jest czysto i naprawde ok, zamykasz sie na klucz i nikt ci nie przeszkadza. no i jestes sama, bez innych lokatorów jak to w hostelach. pokoj zarezerwowac mozna na starhotel.pl albo telefonicznie. W okolicach centrum nic lepszego nie ma w tej cenie, wiem bo sam szukałem wielokrotnie.

Gość gfvjhfjr
oooo..dzieki za info o tym hostelu Sluzewiec. Chyba sie tam wybiore ;* jestem ci baaardzo wdzieczna ;*

Gość gfvjhfjr
nieznajomy to moze sie umowimy?

Gość alltheway
Skorzystaj ze schroniska turystycznego. Ja byłam w schronisku "Syrenka" na Woli (bardzo dobry dojazd wszędzie) i jeszcze w jakimś, na ulicy Tamka, to już bliziutko centrum. Placilam ze 30zł, ale wtedy studiowałam, więc dla dorosłych może być ciut drożej. Wpisz w google,wyskoczą Ci,rezerwuje się wcześniej.

Gość akaro
Witam Polecam tanie noclegi,czyste i zadbane pokoje przy al.krakowskiej 236 w Warszawie. Super miejsce na weekendowy odpoczynek. Atrakcyjne ceny, oto ich strona internetowa: www.noclegiokecie.pl

Gość akaro
Witam Polecam tanie noclegi,czyste i zadbane pokoje przy al.krakowskiej 236 w Warszawie. Super miejsce na weekendowy odpoczynek. Atrakcyjne ceny, oto ich strona internetowa: www.noclegiokecie.pl

Gość niebieskawstążka
jakoś nie jestem przekonana do schronisk, czy hosteli, ale ja też chciałabym się dowiedzieć, co rozumiesz pod pojęciem, że ma być tani, konkretnie kwota mnie interesuje.

Gość minastirid
fakt różnie bywa, z tym hostelami, ale też chyba nieco zmieniły się standardy, ponoć już jest lepiej, ale jeśli chodzi o to, gdzie można się udać, żeby spokojnie przenocować, myślę, że jednym z lepszych jest hotel Atos. Czysty, przytulny, tani, no i też dobre jedzenie w restauracji.

jeszcze nie nocowałam, ale rozpatruje nocleg w hotelu Atos, ceny mają bardzo niskie, bo coś ponad 100 zł i słyszałam, że całkiem smaczne śniadania :D hotel znajduje się w całkiem przystępnym miejscu, z dobrym dojazdem zarówno na lotnisko jak i na dworzec :)

Gość fDHDH
A może pokoj gościnny w akademiku?

Gość gość
Jak ktoś przyjeżdża do Warszawy, to do START hotel ATOS http://www.hotelatos.pl/hotel można dojechać jedną linią autobusową z każdego dworca oraz lotniska Chopina. Na stronie znajdują się dane kontaktowe pod którymi można spytać się o cenę.

Gość alllllabastrowa
polecam hostel oki doki w centrum warszawy czyściutko, tanio, ludzie z całego świata. są pokoje prywatne i dzielone. wiele razy korzystałam i zawsze byłam zadowolona http://www.okidoki.pl/

Gość pawel marczek
Zobaczcie tutaj - http://www.akacjowaaleja.pl/4-etap-inwestycji.html Mieszkania z III etapu są już w całości sprzedane, pozostaje etap IV. Nie wiem czy już wszystkie mieszkania można normalnie kupować, ale wiem, że część z nich czeka na przejęcie.

Gość patajuk
Mnóstwo moich znajomych wyprowadziło się z Warszawy ze względu na wysokie koszty życia, część z nich właśnie do Radzymina i sobie chwalą. Co do hoteli w Warszawie... Ceny są tutaj niestety chore, dobry hotel to nawet kilkaset złotych za dobę - kwota zupełnie nieadekwatna do możliwości.

Gość gość
Tani hotel w Warszawie będzie ciężko znaleźć, ale pod Warszawą jest już lepiej. Np. taki hotel Groman. Ceny nie są zaporowe, pokoje są duże i przestronne, dojazd jest bardzo fajny. Duży parking i ogród dla gości no i smaczne jedzenie w restauracji. Czego chcieć więcej? :)

Gość gość
Czy szukasz hotelu niedaleko lotniska? Czy masz na myśli centrum? Jeśli w tym pierwszym wypadku to zdecydowanie polecam www.uwitaszka.pl, bywam tam od czasu do czasu kiedy mam wylot i jestem bardzo zadowolony zarówno z ceny jak i obsługi.