Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopop

Jutro egzamin na prawko>>>>

Polecane posty

Gość opopopop

też się tak denerwowaliście? za którym razem zdaliście/

Gość isaBella515
ja sie strasznie bałam.. i tak myslałam ,z e nie zdam a tu szok za 1 ;DDD zreszta od niedawna mam bo od pazdziernika ;p

Gość cowamdotegokimjestem
2 razy już oblałam, egzamin mam 22 listopada. Ale raczej nie zdam. Mimo, że wyjeździłam już z 60 godzin

Gość opopopop
ratuluję tego 1 razu. Też bym tak chciała. 60 h to bardzo bardzp dużo powiedz jak checsz na czym cie oblali i gdzie zdawałyście

Gość isaBella515
ja wypiłam powereid ( nie wiem jak to sie pisze) i pomogło ;) załuż cos czarnegoooo koniecznieeeee ;*

za pierwszym razem nie wyjechałam z placu nawet, ale to ze stresu, nei wiedziałam w ogóle co sie dzieje ani jak sie nazywam. Za drugim razem to już zawaliłam bo zmieniałam pas i myślałam, że mnie facet puszcza bo sie zatrzymał, ale jak ruszyłam to on też ruszył i po egzaminie. Generalnie w moim mieście teraz ciągle jakieś zmiany na drodze, ciągle zamykają i otwierają niektóre odcinki, budowy itp więc raczej nie zdam i tym razem. Nie potrafie nie zrobić ani jednego błędziku. Zawsze o czymś zapomne.

Gość isaBella515
lesznoo ;p miałam dobrego instruktora, prawie wcale mnie nie chwalił , cały czas pod stresem ( no moze nie cały, przesadzam) ale jak poszłam na egzamin to odetchnełam i pojechałam jak potrafiłam najlepiej ;)

Gość opopopop
Już uszykowałam bluzkę, boję się bo bardzo koszą nawet za najdrobniejszy błąd. Tragedia. Nawe Ci co jeżdzili bardzo dobrze zdają za 5 razem. Żadko kto za 2. A gdzie zdawałas

Gość opopopop
Właśnie ta twoja sytuacja. Przecież nie wiadomo do końca czy puszcza czy nie? Może sie rozmyśli? a z pieszymi też jest duży problem bo albo wejdą albo stoją

Gość isaBella515
moim zdaniem nie ma recepty ;/ ale ja np ogladałam duzo filmikow na YT no i jedna fajna rade. zeby nie zapomniec o pasach , swiatłach, recznym odlicz do 3 . 1pasy 2 swiatła 3 h.reczny powodzenia

isabella, no właśnie, to był mój błąd bo ja miałam zbyt fajnego instruktora i jak spotykaliśmy się na jazdy to to było bardziej coś jak przejazdżki a nie stres i skupienie takie jak na egzaminie. Teraz biore dodatkowe w innej szkole i przez te 2 godziny jazdy jestem dosłownie mokra z nerwów, on co sekunde zwarca mi uwage, to źle ręce trzymam to znaków nie czytam itp. Czuje sie jak na egzaminie i gdybym od początku miała takiego instruktora to może już bym zdała.

Gość isaBella515
no własnie ;) lepiej troche pocierpiec na pozatku a pozniej są efekty..

Gość opopopop
u mnie pół na pół ale nie narzekam, wiem, ze jak coś to dam sobie radę i pojade ale ten stres i tyle kasy za kazdy egzamin ze szok. Proszę powiedzcie gdzie zdajecie

ja w bydgoszczy, zdawalność ponoć jedna z najniższych w kraju. Budujące ;)

Gość isaBella515
napisałam juz , wyzej ;p

Gość opopopop
A no tak przepraszam ja w Piotrkowie Trybunalskim srednia 30% ponoć dobrze jest w radomiu

Gość isaBella515
ja nawet nie wiem jaka zdawalnosc ... jedni za 10 drudzzy za 4 a inni za 1;p

Gość opopopop
ok dziewczynki idę spac ale chyba nie zasnę. Trzy mam kciuki za was. PA

Gość isaBella515
ja tez trzymam ;))

Gość nie zdałam 3razy :(
szczecin