Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MCA City

Poznam dziewczynę z Krakowa lub okolic.

Polecane posty

Jeśli chciałabyś nawiązać znajomość to pisz na mcacity@interia.pl lub zostaw swój kontakt.

Gość posterrrrr
a firme masz?

Gość agniesiunka
to jakis bidok najemny robol jestes? albo co gorsza bezrobotny

Gość agniesza9089
Byłam dziś na porodówce u mojej najlepszej przyjaciółki. Nie miała własnego pokoju, tam rodzące są odgrodzone tylko takimi futerałami. I generalnie tam kręcił się jakiś dziwny facet, ale nie zwracałam z Martą na niego uwagi, sami wiecie, ona rodziła, więc mało co ją wtedy obchodziło. Ten facet stał za ścianą i podglądał. W końcu powiedziałam dość, i wstałam, zapytać sie co tu robi, ze to nie teatr, żeby tu sobie stał i oglądał, wychodze zza drzwi a okazuje się, że on się onanizował. Miał rozpięty rozporek i trzepał sobie na widok rodzących kobiet. Myslałam, że sie pożygam. Oczywiście wezwana została policja. Ale kurde, co sie w tym kraju dzieje, to ja nie mam pojęcia. Dewianci zasrani. !!

Gość agniesiunka
nie dziwne ze robol zapocony na kafeterii dziewczyn szuka

Gość dlaczego go obrażacie
co z tego że robol ? większość kobiet tu to idiotki nie potrafiące poprawnie zdania sklecić, nie odróżniają ironii od aronii, ale faceta to by chciały milionera na białym koniu. w dodatku takiego który nic nie robi tylko siedzi przed komputerem przez pół dnia, a drugie pół poświęca na gapienie się w stan swojego konta na którym pieniądze się same mnożą bez pracy :D nic do zaoferowania a wymagania wybujałe.

Gość ja znam jeden taki przypadek
jestem studentka psychologii z Krakowa i nie chcialabym sie jako osoba wyksztalcona wiaqzac z wiecznie niemilo pachnacym robotnikiem

Gość ja znam jeden taki przypadek
pomylilam sie jestem studentka politologii , ach mi sie juz kierunki pomieszaly

z pewnością nie mają jestem tu 5 raz w ostatnich dwóch miesiącach i widzę o czym są tematy. dno intelektualne, a jak którejś się coś nie spodoba to język gorszy niż z rynsztoku.

Przeklinanie to choroba zawodowa polonistów :) Tak mnie przynajmniej uczyli na studiach :D No to zdarzy mi się poszukać nowych, jaskrawych środków przekazu, jak mi ktoś ciśnienie podniesie.

ja czytam tematy tylko o analu i tam jest kulturalnie i nikt nikogo nie obraża

studentka jeszcze NIE jest osobą wykształconą, a jeśli chodzi o ciebie to być może nią i będziesz, ale mądrą na pewno nie. wsród wykształconych są też śmierdziele, na podstawie analogi dochodzę do wniosku że wśród tych pracujących fizycznie nie każdy śmierdzi, bo higiena nie zależy od wykształcenia, a od używania wody.

i zleciały się idiotki jak muchy do gówna, aby na pomarańczowo sobie poużywać, bo ktoś prawdę napisał :D pomarańczko napisz jeszcze coś o sraniu bo to temat wiodący tu :D ale faceta to chcą pachnącego z banką na koncie i 23h wolnego czasu na dobę :D

chociaż muszę przyznać , że wszyscy moi faceci z którymi sex robiłam to robotnicy i mimo , że się często kąpali to śmierdzieli potem jak koń pociągowy, a od sirodka tanim winem i petami

Łee, ja bym takiego nie chciała. Szczyt moich marzeń - facet, który mnie chce, zarabia 2 tys., chce ze mną mieszkać i może mi poświęcić 2 wieczory w ciągu tygodnia. Marzenie ściętej głowy :/

to Ty masz chyba pajeczyne miedzy nogami

pudło :D nie jestem kobietą :D

tanio się cenisz :D no i masz psa to po co ci facet :D ?

Wiesz, nie każdy ma skłonności do zoofilii homoseksualnej. Ja akurat nie mam. I nie cenię się wcale nisko, po prostu tyle by nam wystarczyło na życie i opłaty. A ile by zarobił ponad to, to by wydawał na swoje pasje, wyjścia z kolegami i na co tam jeszcze chce.

a z penisem zapznajomiona juz jestes czy z nim na Ty jestes juz?

mając na myśli psa nie wpadłbym na pomysł że może on do sexu służyć. raczej co innego miałem na myśli. czyli potrzebujesz kogoś kto będzie płacił czynsz aby cie nie eksmitowali i abyś z głodu nie umarła, a nie faceta. do tego też faktycznie pies się nie nada :D