Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja znam jeden taki przypadek

Wstyd mi za mojego chłopaka!!!!

Polecane posty

Mój chłopak pracuję jako portier w urzędzie, a później ma drugą pracę w sklepie z butami męskimi. Szkoda że on nei ma większych ambicji.

* nie ma

Pracuję od 7-15 w urzędzie gminy jako portier. Później idzie prosto do sklepu z obuwiami i to jest jego dodatkowy zarobek.

Gość karolina4444
Idiotko, wstyd Ci? Wstyd by ci mogło być, jakby był złodziejem. Facet pracuje, nie każdy musi być magistrem albo biznesmenem. Ehh.

ja prowadze salon masazu z niespodzianką

Gość jahshhshshaja
ile lat ma chłopak?? dobrze, ze chociaz pracuje.. zawsze mogłoby byc gorzej...

To u góry to podszyw! Jestem studentka politologii. Co to ma do rzeczy, przynajmniej studiuje. A on? znalazł sobie dwie łatwe, lekkie i przyjemne prace. Nie ma grupy inwalidzkiej a pracuje jak rencista, wolałabym już żeby poszedł pracowac na budowe albo gdzieś wykonywał bardziej męski zawód.

Chłopak ma 22 lata i znalazł se łatwe, przyjemne i lekkie prace.

Gość karolina4444
No tak, wielce mi studentka. Po poitologi nie ma pracy, wiesz o tym? Ja wiem, że łatwy i przyjemny kierunek ale pracy po tym nie ma. Równie dobrze może być jemu wstyd albo jego rodzicom, że idziesz na byle jaki kierunek, bez ambicji.

autorko mam nadzieję,że to co piszesz to prowo. Studiujesz politologię? jeszcze mu pozazdrościsz,że ma pracę kiedy skończysz te swoje studia :classic_cool:

moglby chociaz sie do mafii zapisac by mi podarunki cenne znosil

Gość haha wielka mi studentka!!!
nie dosc ze glupia to jeszcze ortografii nie zna!:D i kim ty bedziesz co?myslisz ze papier zapewni ci przyszlosc? hahaha

Gość autorko mieszasz się
w innym temacie napisałaś,że jesteś studentką psychologii :D zdecyduj się kobieto, może wcale nie studiujesz tylko podnosisz sobie ego? ja studiuję inżynierię materiałową, ale mój kierunek nigdy nie pomyliłby mi się np z zarządzaniem i inżynierią produkcji pochwal się jeszcze na jakiej uczelni studiujesz bo widzę, że się mieszasz ostro a facet przynajmniej pracuje, a nie opieprza się jak darmozjad -jego dziewczyna po twoich (niezależnie których) studiach pracy dobrej nie znajdziesz :) będziesz starą zgorzkniałą babą, a Twój chłop przynajmniej problemów z kręgosłupem i sercem nie będzie miał z przepracowania. mój teść po 26 latach pracy na budowie (teraz ma 50 lat) miał zawał serca ten najbardziej rozległy, co z tego, że zarabiał sobie te 3-4tysiące, teraz jest na rencie i ma niewiele ponad tysiąc.

Gość niunia11112513
a co za mało pieniędzy ci przynosi? sama idź na budowe a jesli ci za niego wstyd przez to, to go zostaw wtedy on znajdzie kogoś kto go wkońcu doceni!!