Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jendruys

UWAGA na RTV-ELEKTRONIX !! przekręt na grubą kase - ALLEGERO !!!

Polecane posty

Gość jeśli ktoś kupuje
aparat za 20% wartości od kogoś kto wcześniej sprzedał kilka doładowań po 5zł to sam jest sobie winien. wiele razy było na forum allegro o tym że te aukcje są podejrzane.

Gość Jendruys
Taka prawda, ale ludzie wpłacali po 400-600zł więc ta sprawa nie może zostać bez echa, bo to tylko rodzi kolejnych cwaniaczków, którzy będą tak wykorzystywać naiwnych :(. Przekręt na co najmniej 200 tyś. zł raczej nie powinien przejść płazem, a to, że ludzie zaufali, to nie oznacza, że są sami sobie winni, allegro powinno automatycznie kasować takich cwaniaków, wtedy nikt by się nie naciął na oszustwo.

Gość levy
Bardzo łatwo oskarżać poszkodowanych Facet sprzedawał aparaty i inną elektronikę od roku, przed aukcja miał ponad 100 pozytywnych komentarzy z tym że autentyczne aukcje kończyły się opcją kup-teraz a fałszywe licytacją. Dodatkowo załatwił sobie 30 dni działalności bez negatywnego komentarza tłumacząc koniecznością oczekiwania na wysyłkę od producenta w chinach. To też było by podejrzane jednak na kilku ostatnich aukcjach zastosował "wysyłkę z chin" i otrzymał pozytywne oceny Jestem doświadczonym allegrowiczem a i tak dałem się naciąć i zapewniam sprawdziłem wszystko.