Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taktóraboisię miłości

Boję się miłości.

Polecane posty

Zawsze, jak chłopak zaczyna się angażowac, jest cos na powaznie, to ja robie z siebie idiotke, zeby wgl się odkochał, jak ktorys podrywa, to tez mi sie cos dzieje. Ci, ktorzy ze mna mieli cos ze mna wspolnego maja mnie za idiotke.. Co robic?

Gość Taka Sobie Ania....
Tez tak robiłam....to jest objaw leku.... jeden z objawów... Na pewno masz powody.... moze nie mialas taty? Badz..zle relacje z nim? Nie do konca wiesz jak postepowac z mezczyznami?... Odpowiedzi moga byc rozne...

Kobieto, bez tych wielokropków, błagam! Autorko, po prostu jeszcze nie dojrzałaś do związku i dlatego się boisz. Albo ktoś Cię skrzywdził.

Gość Taka Sobie Ania....
ja uwielbiam wielokropki :)

Chyba bardziej nie wiem jak sie z nimi postepowac.. Raz, jeden raz w zyciu sie zaangazowalam, bo strasznie mi na Nim zalezalo, ale zostawil mnie dla innej...

Rh - a Ty do czego nie dojrzalas? Czy ktos Cie skrzywdzil? Czy Ty kogos skrzywdzilas? Czy ktos skrzywdzil kogos, kogo Ty nie skrzywdzilas? Czy ktos, kogo nie skrzywdzilas, skrzywdzil kogos? Czy kogos, kogo nie skrzywdzono, nie skrzywdzil nikogo? Czy skrzywdzono kogos, kto nie skrzywdzil kogos, kogo srzywdzic powinien? Czy ... eh, sie zaplatalem i nie wiem jaki wariant obstawiac ;)

Ja dojrzałam już do wszystkiego, do czego mogłam dojrzeć. Tylko mi brak urody, figury i seksapilu :)

Seksapilu tez? Ostatnio wspominalas tylko o figurze i urodzie! :P A wlasnie - znowu uwaga poswiecona powierzchownosci! No coz, mam nadzieje, ze w przyszlosci bedzie lepiej i facet, ktorego pragniesz dostrzeze Twoja piekna figure, urode jak i seksapil, bo to przeciez najwazniejsze! :P

DonPoczwarka - no wiesz, ja tam swój charakter lubię i nie widzę w nim braków. Poza tym, charakter został już niejednokrotnie doceniony przez rozmaitych mężczyzn. Zaś uroda nigdy, z przyczyn oczywistych. Póki co, nie spotkałam jeszcze faceta, który wykazałby chęć związania się z brzydką, niezachęcającą wizualnie kobietą, o ciekawym charakterze. Ale może stanie się cud.

Jesli chodzi o mnie, mimo zmianom na skorze (tradzik), twierdza, ze jestem ladna, ale figure mam okropna, wstydze sie jej.

Gość aaaaaaaaaaaaah
ryczeć mi sie chce,mam to samo..facet który wkoncu sie mną zainteresował ..nalegał na spotkanie 3-4 razy już a ja zawsze znajdywałam wymówkę..i chyba się poddał :(

Wyzej to podszyw.

Gość aaaaaaaaaaaaah
i u mnie spowodowane jest to własnie tym ,ze nie miałam taty..tak myślę bo zupełnie nie wiem jak sie zachować przy facecie.. jak - będąc w związku,porażka.

Wiem jakie to straszne.. Niby Ci zalezy, ale sie boisz, a boy daje sobie siana i bierze Cie za idiotke.. Eh.. :(

Rh - a to nie jest tak, ze jesli kobieta czuje sie wewnetrznie piekna to potrafi o siebie zadbac a piekno charakteru przycmi kazda niedoskonalosc fizyczna? Moze ja zyje w jakims innym swiecie? :D A jesli chodzi o Twoja urode - pamietam lawkowa fotke i nie rozumiem co sobie zarzucasz? - prosze wypunktowac! Albo lepiej nie, bo "znajac" Ciebie to tych punktow bedzie z 50 :P ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
dokładnie tak :( nic tylko pierdolnąć się na linkę ..bez kitu .

DonPoczwarka - ja sobie zasadniczo nic. Ale faceci zarzucają mi całkiem sporo. Jestem za niska, za gruba, mam brzydką twarz, za szerokie biodra, grube nogi, małe i brzydkie dłonie. Ogólnie uważają mnie za nieatrakcyjną. Nic na to nie poradzę. Jeszcze nie spotkałam na żywo faceta, który by mi powiedział, że jestem ładna. Że mam świetny charakter słyszałam już wiele razy. Więc nie, charakter nie przysłoni braku urody, bo jeśli nie ma pożądania, to nie ma związku. Jest przyjaźń.

Dokladnie.. ! U mnie w domu nikt nie okazuje uczuc, wszyscy sa tacy obojetni. skoncze pewnie jako postarzala singielka ;x

Ok, czyli konkludujac ... szukasz u faceta tego, by pozadal Twoje cialo a nie Twoj charakter. Koniec i kropka :P Zmykam, czesc.

Gość malina97
ja jestem ładna, mam charakter...tylko szkoda że tylko laski to doceniaja

Gość aaaaaaaaaaaaah
też pewnie tak skończę...ja z wyglądem nie mam problemu,mnóstwo razy słyszałam,że jestem ładna i to od facetów..ale co mi po urodzie skoro charakter..hmm moze nie charakter ale osobowość spaczona.

Gość Grzeniammm
Mam tak samo. Straszne to jest