Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soloness

O czym popiszemy?? może kawały??

Polecane posty

nuda, ludzie piszcie coś. Spać nie mogę, może kawały? albo dawajcie jakieś śmieszne linki, to ja zacznę Sala operacyjna, pacjent leży na leżance, podchodzi anastezjolog. - Dzień dobry, dzisiaj ma pan operację, będę pana usypial, ale mam jedno pytanie. Czy leczy pan w naszym szpitalu prywatnie, czy na kasę chorych? Pacjent na to: - Na kasę chorych. - No to aaa... kotki dwa.... co zrobić żeby kobieta po stosunku krzyczała jeszcze bardzo długo? -Wytrzeć swojego pankracego w firanke Siedzi biedna dziewczynka ,zaniedbana na schodach jakiegos skelpiku, po chwili jakis facet pytasie dziewczynki: facet: -Dziewczynko a moze chcesz na pączka?? dziewczynka : - na pączka ?? a jak to jest na pączka?? Koniec świata. lew król zwierząt jak się o tym fakcie dowiedział to rozkazał swoim podopiecznym aby ostatni dziań na ziemi uczcili sexem grupowym. Sprawdzając czy wszyscy wypelniaja jego polecenie zobaczyl wsrod tlumu taka scenke :Słoń kopuluje wściekle z żyrafą - sloniu co TY ? ostatni dzien na ziemi a Ty mnie w gumie bierzesz ???????? - to nie guma, tylko wąż mi laskę robi :)))))))) Trzech polakow ciulalo cale zycie pieniadze - pragneli pojechac do afryki. Jak juz mieli po 40stce, uzbierali odpowiednia gotowke i pojechali. Jak juz byli na miejscu, wieczorem przy buszu rozpalili ognisko i jeden rzecze: - No panowie, a moze wodeczki? - O tak! - odpowiedzial drugi - Czy was popieprzylo? Zbieralismy cale zycie aby tu przyjechac, a wy teraz chlac chcecie? - To nie, my idziemy na wodke Rano wracaja do obozu, patrza, a tam ten trzeci co nie chcial pic jest..polkniety przez krokodyla, tylko glowa mu wystaje z pyska zwierza... - Patttszzzz ziutek, na wootke nie chciall isssc, a spiworek to Lacoste.... teraz Wyyyyy