krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 bo zgłupiałam.... wczoraj lekarz przepisal mi te tabletki na uregulowanie cykli,interesuje mnie jedno,bo czegos nierozumie...Na ulotce pisze ze mam brac przez 21 dni,przerwa 7 dni w ktorej mam dostac okres,zaraz 8 dnia biore kolejne opakowanie nawet jesli mam dalej krwawienie,wiec czemu niektorzy na forum pisza ze mam brac 1 dnia krwawienia???jedno wyklucza drugie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna mama Napisano Listopad 15, 2011 zaczynasz brać pierwszego dnia krwawienia-> jak zacynasz pieorwsze opakowanie. Później schemat 21 tabletki + 7 dni bez i od nowa 21 dni tabletki i 7 dni bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 jezeli zaczynasz brac tabletki pierwszy raz to bierzesz pierwsza tabletke pierwszego dni miesiaczki jest ich 21 wiec przez 21 dni je bierzesz robisz 7 dni przerwy i po 7 dniach zaczynasz nowe opakowanie nawet jesli nie skonczy ci sie krwawienie to i tak po 7 dniach przerwy zaczynasz nowe opakowanie i to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 yhym.... tylko jestem takim przypadkiem,ze moj okres nie wystapil.... Zaczelam brac wczoraj 1 tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna mama Napisano Listopad 15, 2011 W sumie tak tyż można, ale tylko w porozumieniu z lekrzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 jak to nie wystapil? powinnas poczekac az bedziesz miala i wtedy zaczac brac tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 pierwszy raz bede stosowac taka terapie na tabl.antykocepcyjnych..troche sie obawiam jak zareaguje moj organizm...macie jakieś doswiadczenia w tym temacie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 ja bralam yasminelle przez 8 mies i czulam sie normalnie okres zawsze dostawalam na czas i w ogole nie przytylam co jest dla mnie minusem bo troche chcialam chociaz z 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 ona mowi że... ---> no troche sie mylisz,bo ja mam problem z okresem od dłuższego czasu,z tego powodu lekarz zdecydowal o terapii antykoncepcyjnymi, gdybym miala czekac na okres to moglabym dluuugo czekac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 a ja wlasnie wolalabym zeby moja waga pozostala na miejscu,bo teraz jest w sam raz... waze 50kg ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 a no to chyba ze tak w ulotce jest napisane jak sie wezmie wieksza ilosc tych tabletek to moze wystapic krwawienie wiec jesli bedziesz brala przez pare dni to pewnie dostaniesz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 ja tez waze 50 kg ale mam 175 cm wzrostu wiec troche malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 no ja mam nadzieje, ze dostane okres dopiero po tych 21 dniach,bo jak dostane za pare dni to nie bede wiedziala co zrobic.... A ja mam zaledwie 160 wzrostu tak ze jestes troche wyzsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 no troszeczke ja sie staram przytyc ale to bardzo trudne sadze chyba latwiej jest schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 powiem Ci ze mialam taki sam problem kilka lat temu,tez dochodzilam do wniosku ze latwiej jest schudnac niz przytyc...wazylam 44 kg i niewazne co jadlam to nie ruszlaa z miejsca, ale troche w moim zyciu sie zmienilo,wyprowadzilam sie z domu,zamieszkalam z facetem no i jednak przytylam :))nawet nie wiem kiedy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Listopad 15, 2011 zmykam bo trzeba do pracy sie zbierac:) dzieki za dyskusje,za info paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona mowi że... Napisano Listopad 15, 2011 ja tez sie wyprowadzilam z domu bo mam meza ale u mnie nic sie nie zmienilo majac 18 lat wazylam 50 teraz mam troche wiecej i tez 50 kg i juz nie wiem co robic myslalam ze tabletki cos pomoga ale nic teraz biore inne i tez nie przytylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach