Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPRAWDZIŁAM

OBECNOŚĆ MĘŻCZYZNY PRZY PORODZIE DZIAŁA NA NIEGO ASEKSUALNIE

Polecane posty

Gość SPRAWDZIŁAM

JEST RAŹNIEJ ALE PO PORODZIE NIE JESTEŚMY JUZ SEXI A TAKI ,,URAZ"ZOSTAJE NASZEMU CHŁOPCU NIESTETY...

przykro nam, że trafiłaś na takiego chłopca. Swoją drogą trafne określenie- chłopiec

Gość mireczkaa
Jeśli masz chłopca to pewnie tak jest:) Ja mam mężczyznę i powiem głośno i dobitnie- to bzdura. Mąż pożąda mnie nawet bardziej niż wcześniej. Kropka :)

Gość jeszcze sie nie narodzil
pewnie chlopiec nie dorosl do bycia tata

U mnie tez maz byl przy dwóch porodach i zadnego urazu nie ma. Chce sie kochac. Nie narzeka :)

Gość papla666
W moim uraz nie został. Chyba był w szoku po pierwszym porodzie :D. Mówił, że przez kilka tygodni mu się wszystko śniło :D. Obiecał sobie że za drugim razem nie będzie. A jak zadzwoniłam, że rodzę, zostawił rodzinkę na weselu i przyjechał do szpitala. Był przy mnie cały czas, był pomocny i dzielny. I z pewnością nie zadziałało to na niego aseksualnie, bo aż nie mógł się doczekać kiedy będzie sex :).

no jeśli to chłopiec to na bank będzie to działać aseksualnie :D mój to facet i jakoś nie mamy problemów z seksem :D:D:D a co więcej przez te kilka godzin na porodówce dorósł :)

Gość bla daaa
Kolejna 16l mamusia sie wypowiedziała 💤

nie zgadzam sie.jestem seXI dla mojego mezczyzny nawet po tym jak zagladal Tam , widzial wychodzaca glowke i przecinal pempowine.. przy porodzie to sie nie mysli ze To jest pipa.. i ze Z NIEJ wychodzi dzidzi.. tylko facet mysli: ooooo moj syyyyn!

Gość ale ty debilna jesteś
poród działa aseksualnie ? no raczej poród nie podnieca nawet po polsku poprawnie wysławiać się nie potrafisz jeśli już to mogłaś napisać że poród zniechęca do seksu aseksualny to jest ktoś kogo nie odczuwa pociągu fizycznego WCALE

Gość assialbnn
wlacz sobie tvn mowia wlasnie o tym :))

Aż się spytałam mojego miśka jak myśli co będzie po porodzie..do porodu jeszcze 2 miesiące... jego słowa... ---,,przecież naturalne że musisz urodzić...piękny widok to nie bedzie,ale nie ze względu na poród ale że się męczysz a ja nie będę w stanie pomóc Ci w tym.A seks po porodzie, oj już nie mogę się doczekać,, więc chyba zależy od podejścia faceta do porodu.. ,,Mężczyzna idealny nie jest realny,mężczyzna realny nie jest idealny,,

Gość chlopcom tak mezczyznom
nie i mowie ci to jako mama dwojki, gdzie maz byl przy obu porodach, a nadal jestesmy szczesliwi pod kazdym wzgledem. W lozku tez :)

Gość u mnie utka wszystko, ale
dokładnie - chłopcom tak, mężczyznom - nie.

Gość fdfd
Nie chciałabym mężczyzny na którym nie mogę polegać, który mi nie pomoże, nie da wsparcia, w szczególności gdy chodzi o nasze dziecko. Gdyby mój partner nie chciał być ze mną, straciłabym do niego szacunek i zaufanie. "Chłopiec" mi niepotrzebny. No i nie zawiodłam się. Byliśmy razem w czasie porodu (aż do cesarki). On pierwszy tulił naszą córeczkę (ja byłam unieruchomiona po cesarce). A seks? Taki jak wcześniej. A jeśli facet jest "chłopcem"i ma zachować się jak miękka faja, to stanie się tak nawet wtedy gdy kobieta się przeziębi i będzie zakatarzona. :D