Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irroookez

poznalem ja w sklepie

Polecane posty

Gość irroookez

czerwiec piekny sloneczny dzien. godzina 4;40 slonce budzi sie do snu... takze stoczniowcy juz okupuja sklepy nocne..niczym poranna rosa po dwie skrzynie i na rusztowanie slychac w oddali gwara przystojnych facetow. przychodzis do sklepu jestes ubrana w ponczochi czerwono zolta bluzeczke widze twoje sutki wisza kole pepka... kupujesz mleko 2 bulki i paprykarz dzis jest piatek wiec tak swiatecznie mi sie wydaje... juz chce zagadac do ciebie ale ty wychodzisz...za chwile znow wchodzisz juz probuje sie przepchac przez kolejke ludzi do ciebie , ale znow znikasz.. jestem niesmialy ale 5-6-7 kieliszkow i robie sie odwazny ,chce byc soba ....i fajnie zagadac.koledzy mowia ze jestes chyba w kibelku ale znow cie nie ma ooo jestes wchodzisz bylas w wc jak sie okazalo , podchodze i zagaduje " co sralas" ?? :classic_cool: usmiechasz sie hiponotyzujesz mnie swoim wzrokiem.. ide z toba do domu parzysz lure kawe na stole 4 puszki debowy mocny, mysle sobie ostra jestes.. szeczesz mi do ucha wyliz mnie swym zolto bialym wasem,,, klade cie na stole sciagam majty , masz duzego bobra,,zakladam okulary co by mnie te wlosy nie kluly w oczy.. a wtle leci muzyczka robi sie namietnie.. zaczynam lizac twoje platki rozy, znaczy sie chce ale nie moge sie do nich dostac. wyciagam sekator z torby iscinam ten chrust....widzac to robisz coraz mokra ... na szczescie mam kas " 'przezorny zawsze ubezpieczony':classic_cool: scinam ci tego bobra juz widac roznice jeszcze tylko woda kolonska marki '"brutal" i bedziesz swiezynka zaczynam cie lizac ty wyjesz z rozkoszy krzyczyc ecchhh ochhh ulala ulalal jazda jazda... w tej chwili sciagam spodnie wyjmuje mojego zaganiacza ma cale 13 cm wchodze w ciebie i po 2 minutach koncze . twoje spazmy budza ludzi w blokuLeżymy potem w ciszy, obok siebie źdźbłem trawy muskam Twoją skórę a Ty zapatrzona jesteś w błękit nieba prześwitujący między zielonymi liśćmi

Gość gfhbhftruh
POCZATEK ZAKRAWA NA COS PORZADNEGO...ALE POTEM:O

Gość GDCX
DOBRE!WIADOMO,ZE JAK PAPRYKARZ TO SWIATECZNIE!