Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrMaxx

w ciąży prywatnie??

Polecane posty

Gość mrMaxx

mam pytanie;czy będąc w ciąży chodziłyście do lekarza prywatnie?? ja np.nie chodzę prywatnie...ale wszystkie znajome jakie znam chodzą prywatnie-bo lepiej,bezpieczniej itd.

nie chodziłam :) ważne by znaleźć dobrego lekarza a czy prywatnie czy nie to już sprawa drugorzędna

Gość inna mama
NIe wiem czy lepiej i bezpeczniej. Ja chodziłam prywatnie, bo mam bliżej przychodnię i godziny pracy moje lekarza bardziej mi odpowadają. Ale większość moic znajomych chodziła na nfz i też nie narzeka.

Gość mrMaxx
dokładnie! nie sądzę,że prywatnie to musi być super.a jak słyszę teksty typu;ona jest taka miła...jak ja bym za pół godz.wizyte zgarniała ok.100 to też bym była miła!

ja chodziłam prywatnie, jakoś tak wyszło, i bałam sie zaniedbań, chociaż wiem, ze i prywaciarze potrafią być olewczy w stosunku do pacjentek

Gość inna mama
Aaa co do miłego lekarza to siostra chodziła w pierwszej ciąży prywatnie i lekarz był super miły w drugiej już na nfz i ten sam lekarz była chamem jakich mało. Koleżanka chodzi do mojego na nfz i mówi, ze też miły, ale coś w tym jest, że za kasę to jakiś lekraz przyjemniejszy... Z ginem nie mam doświadczeń tego typu, ale z hematologiem tak...

Gość papla666
Ja w ciąży chodziłam do miłej lekarki prywatnie. A na sam koniec mnie olała i moje problemy zdrowotne też. Zawiodłam się, ponieważ była to lekarka moja jedyna dotychczas. Chodziłam do niej 10 lat. A po porodzie udawała, że mnie nie zna!!! Widzicie, jak chciałam zapisać się do przychodni - to był październik, to kazano mi przyjść a styczniu!!! Bo się punkty skończyły . Więc poszłam prywatnie i tak zostało, łatwiej można było też termin wizyty ustalić. Teraz żałuję, ale nie pieniędzy, tylko tego że jej zaufałam, bo o mało co nie zostałam przez nią kaleką.

Gość mrMaxx
uważam,że nawet fachowość ginekologa nie zawsze zależy od tego jak przyjmuję. moja kuzynka np.chodziła prywatnie-lekarz super miły,uprzejmy...jest ordynatorem w szpitalu,gdzie chciała rodzić obiecał,że będzie przy porodzie bez względu na porę i co??? został jej miesiąc do porodu,a lekarz wyjechał sobie na jakiś kontrakt za granice...