Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsy

karta graficzna

Polecane posty

Gość simsy

mam zainstalowaną 3 i grałam już i jest wszystko ok dlatego zakupiłam simsy3 zwierzaki (dodatek) i chyba mam za słabą karte graficzną bo te zwierzaki są takie zniekształcone, myślałam że skoro 3 chodzi bez problemu to z dodatkiem do gry tez nie będzie problemu, może mi ktoś doradzic jaką karte zakupic ( w miare tanią) nie orientuje sie w tym wogóle

Gość simsy
niech mi ktoś doradzi

Gość dfdfdf
karta to nie wszystko...ważny jest też procesor - minimum 2-rdzenowy...na słabszym tez pójdą...ale z jakimi bólami!! Ja miałam podstawę i do tego mogę miec tylko 1 dodatek..jak zainstaluje wiecej, to gra się ładuje...ładuje...ładuje...i moge czekac do usranej śmierci...karte mam dośc starą (to fakt) NVIDIA GeForce 9500 Gt ,a procesor mam do kitu...simsy 3 to gra na bardziej wypasione kompy...szczególnie jak się chce miec zainstalowane wszystkie dodatki...

Gość kunta kinte2
Typ procesoraDualCore Intel Pentium E2140, 1733 MHz (8 x 217) Karta wideoGainward GeForce 9800 GT oryginalna to 1,6 ale go mozna podkrencic do 2,5 ta gra mi chodzi na 1,6 mhz i z ta karta

Gość kunta kinte2
żeby ta karta rozwinęła skrzydła to procesor musi być 2,5 mhz czyli mój procesor jest za słaby spowalnia ta kartę http://www.benchmark.pl/strefa/ranking-kart-graficznych ale i tak da sie pograc w gre grałem w simy średniowiecze twoja karta dodatkowe informacje dla entuzjastów nazwa kodowa G96-300 częstotliwość GPU 550 MHz częstotliwość Shader 1375 MHz częstotliwość pamięci 500 MHz jednostek Shader 32 ilość potoków ROP 8 ilość jednostek TMU 16 moja karta dodatkowe informacje dla entuzjastów nazwa kodowa G92-270 częstotliwość GPU 600 MHz częstotliwość Shader 1500 MHz częstotliwość pamięci 900 MHz jednostek Shader 112 ilość potoków ROP 16 ilość jednostek TMU 56