Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czasem tak jest...

Moje wewnętrzne oczyszczenie

Polecane posty

Gość Czasem tak jest...

W zasadzie, to już od dłuższego czasu chciałam z Tobą porozmawiać,jednak ani za bardzo nie było okazji, ani zbyt wiele mojej odwagi. Wiem, że najlepiej jest zacząć od początku, jednak dla mnie łatwiej będzie zacząć od końca. Czuję, wiem, że coś we mnie pękło,coś się skończyło. Co za ironia losu - Ty w końcu dojrzałeś do pewnych przemyśleń, wyciągnąłeś wnioski zdałeś sobie sprawę co do mnie czujesz. Co z tego? Jest na to za późno. Już mi nie zależy. Zbyt wiele lat to trwało. Przez te wszystkie lata darzyłam Cię ogromnym uczuciem, wiedziałeś to, chciałam być tylko Twoja, ale Ty nie chciałeś być mój. Jednak los bywa przewrotny - po wielu latach ,, niczego" moje uczucia zaczęły się wypalać, nie miały potrzebnego paliwa by dalej się chociażby tlić. Przykro mi tylko, że Cię ranię, bo Ty doszedłeś do odwrotnych wniosków.Jednak jest już za późno, by cokolwiek naprawiać, już tego nie chcę. Pragnę ułożyć sobie życie i mieć pewność, że u mojego boku jest ktoś, komu mogę ufać i kto jest pewien tego co do mnie czuje. Zbyt długo to trwało, za długo czekałam,ale przecież jak się kocha, to się czeka,nie żałuję jednak, bo kochałam. miłości nie da się odłożyć na ,, później."Każdy ma swoje życiowe priorytety, Twoim nie było moje uczucie. W końcu się chyba z tym pogodziłam, tylko czasem ten żal, że za późno ,,dojrzałeś" Ja już nie dam Ci szczęścia, nie potrafię, nie z Tobą. A Ty znajdziesz swoje szczęście dopiero wtedy,kiedy zapomnisz o przeszłości i zdasz sobie sprawę co tak naprawdę jest w życiu najważniejsze.

Gość omnibusvitti
"A Ty znajdziesz swoje szczęście dopiero wtedy,kiedy zapomnisz o przeszłości i zdasz sobie sprawę co tak naprawdę jest w życiu najważniejsze. " - on nie musi tego robić, ale ty TAK ! To ty tu piszesz, ale tak naprawdę sączysz kłamstwa, w które chcesz wierzyć. Co jest w życiu najważniejsze ? Chciałabyś, żeby ktoś odpisał - ty, ale to by było kłamstwo z premedytacją :P

Gość Czasem tak jest...
omnibusvitti - widzisz to co chcesz widzieć, poza tym każdy mierzy innych według swojej miarki