Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż zdradzanej żony

list do zony

Polecane posty

Gość co się tak podniecacie
autorze gdybyś pomagał żonie i interesował sie dziećmi nie miałbyś ani czasu ani energii na romanse denna prowokacja

Gość mąż zdradzanej żony
nie masz racji,prowadzę firmę,często wyjeżdzamy z całą rodziną na weekend ale czasami wole tam jechac z kochanką ażeby nie słyszec o tym wszystkim,o pieniądzach o butach dla żony o teściach,o problemach,

Gość ja potwierdzammmm
Zdradzam meza od poł roku po ślubie, teraz jest 16 lat Kocham go nad życie i nie wyobrażam sobie zycia bez niego, mimo tego miałam już kilkunastu kochanków i pewnioe bede miałą kolejnych... Czemu? W sumie to nie wiem...

Gość mąż zdradzanej żony
widzicie że nie jestem odosobnionym przypadkiem, Też kocham swoją żone,a zdradzam ją..no cóż..sam nie wiem dlaczego,lubie to

Gość mąż zdradzanej żony
nie kazdy jest stworzony do zycia z jedna osobą

Gość ajaja jajajaj
Ja tez kocham męza, sypiam z nim, mieszkam, wyjezdzamy razem , jest fajnie, a pomimo to zdradzam go, tego drugiego tez kocham i nie wyobrazam sobie inaczej, ani bez jednego zycia ani bez drugiego. Myślę, ze kto sie nie znalazl w takiej sytuacji ten nic nie moze zroumiec.

Gość mąż zdradzanej żony
to wcale nie jest stres,a moja żona idiotką nie jest bo niby dlaczego? Jest mądra inteligentna ładna,a seks to tylko seks,ciągnie mnie do innych i tyle

Gość mąż zdradzanej żony
jest niwinną nieświadomą,prwadziwą kobietą i tak ją traktuje,to że zdradzam ją raz na jakiś czas nie jest jej winą

Gość mąż zdradzanej żony
mylisz pojęcia,szacunek mam do niej

Gość hitsezonu
tak ci się tylko wydaje, ciekawe czy ona też czuje się szanowana zwłaszcza jakby się dowiedziała że dupczysz inną

no ... raczej szacunku to do niej nie masz. sam pisales ze ci wygodnie bo ci upierze. chlopie.. litosci.. a to ze ty uwazasz ja za inteligentna to jestes w tym odosobniony, inteligentna kobieta juz dawno by ci jaja urwala i spierdolila od ciebie zdzierajac z ciebie ile wlezie. znalazles soba durnote to sie ciebie trzyma.

Gość hitsezonu
gdzieś wyczytałam fajne zdanie: "traktuj swoją żonę tak jak byś chciał żeby zięć traktował twoją córkę" :O

Gość mąż zdradzanej żony
ale muszę przyznac że moją zona jest całe szczęście ładniejsza os ciebie,skąd ty możesz wiedzieć na czym opiera się jej inteligencja? Może wszystko polega na tym ze nie musi robic nic,tylko ugotuje i upierze,dal dzieci niania a ona też robi co chce więc nie bądz matką polką i nie pouczaj jaka jesteś mądra bo twoje rady są mało inteligentne

Gość czego juz nie wymyślą
zidiociałe forum najpierw czytam list od kochanka ,pózniej list do zony ludzie!!!to jest chore! autorze,odwiedz psychiatrę-pomoże ci

Gość mąż zdradzanej żony
nie potrzebuje psychiatry,rozmawiam o swoim zyciu,jeśli nie chcesz nie czytaj

jedyne co moge sobe wyobrazic myslac o jej inteligencji to to, ze sama ma kochanka na boku a zyje na twoj koszt, bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. zapewnie jako ze jest taka wspaniala i niewinna ufa ci bezmyslnie. a to ze potrafi wyrecytowac pana tadeusza z pamieci, albo obliczyc calki ma sie nijak do jej zyciowej inteligencji. a widac ze uroda tez za wiele nie zwojowala, niezle sie ustawila, ze ja pierdole...

Gość LuX.
Mam nadzieję,ze mnie mąż nigdy nie zdradzi.. Nie przeżyłabym tego : (

Gość mąż zdradzanej żony
stać mnie na wszystką ją też więc dlaczego jestem zły? Jestem tylko facetem więc czasami mnie ciągnie do innej

Gość P*R*O*W*O*K*A*C*J*A
zalosne tepaki.

ty tez widac masz cos nie tak z garem.. jestem tylko facetem. a ona to co? jest az kobieta? uwazasz sie za gorszego od kobiet? uwazasz ze twoj chuj toba rzadzi? nie dosc ze jej robisz niesprzyjajaca opinie to jeszcze z siebie robisz cwiercmozga myslacego organem do szczania.

Gość mąż zdradzanej żony
zdesperowana żono Od poł godz piszesz z kobietą,która ma czarny nick na kafe i której szczerze nienawidzisz,chciałam cię tylko zjeżyć :-D Buziaki żonko

Gość LuX.
P*R*O*W*O*K*A*C*J*A Bardzo możliwe, ale nie oznacza to,że w życiu takie sytuacje nie mają miejsca.. Niestety :(

Gość mąż zdradzanej żony
hahahhahaha ale cie zrobiłam w bambuko :-D:-D :-D:-D

Gość mąż zdradzanej żony
ja również dziękuje