Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż zdradzanej żony

list do zony

Polecane posty

Gość mąż zdradzanej żony

jesteśmy razem już 12 lat,na swój sposób cię kocham,a raczej jest mi tak wygodnie,bo upierzesz,bo w domu jest czysto,gotujesz to co ja chce jeść,a ja zdradzam cię z twoją koleżanką, Nie mam wyrzutów sumienia,lepiej ze o tym nie wiesz i kochasz mnie cały czas tak mocno,nie chce od ciebie odchodzić bo mój romans nie jest miłością, Musiałem to napisać chociażby na forum

Gość tirutata
zbilabym ci morde

Gość tirutata
gdybym mogla :P

Gość mąż zdradzanej żony
czemu? nie bije jej,zarabiam oddaje pieniądze,wyjeżdzamy razem,czego można chcieć więcej?

Gość mc9if
Bu ha ha, co za żałosny gnojek! Po prostu nie odważy się jej tgo powiedieć, BO ONA BY WTEDY PO PROSTU ODESZŁA I ON TO WIE! I faceci twierdzą, ze są odważni! Co za śmieć...

Gość mąż zdradzanej żony
powiedz mi po co mam jej to powiedzieć?

Gość tirutata
jestes podlym gnojem tyle mam ci do powiedzenia a tera postwa sie w sytuacji zony i sam sobie odpowiedz na pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Mlodaaa żona...
To po co z nią jesteś skoro Ci nie wystarcza? Chciałbyś dostać taki list od niej?

Gość mc9if
"Musiałem to napisać" - i pyta się, po co ma jej powiedzieć... DO tego wszystkiego - jeszcze i debil...

Gość kinia222
Ostatnie ścierwo z Ciebie!!!! mam nadzieję że twoja żonka ma cudownego kochanka!!!

Gość mąż zdradzanej żony
jest mi tak dobrze,oa tez moze kogoś ma,nie wiem,nie chce wiedzieć,poprostu ta sytuacja jest komfortowa

Gość mąż zdradzanej żony
a wy co przyznajecie się jak zdradzacie? Mądrale

Gość kinia222
Urwać takiemu jaja i psu na pożarcie!!!! albo h**uja między drzwi i trzasnąć z całej siły!!!

Gość Mlodaaa żona...
Komfortowa? Sam fakt, że ją zdradzasz oznacza, że czegoś zabrakło w Waszym związku i zamiast o tym porozmawiać, Ty znalazłeś lepsze"komfortowe wyjście" z sytuacji, po co gadać, lepiej sobie pobzykać na boku.. Tylko pytam po co z nią jesteś skoro Ci nie wystarcza? Jaki sens ma takie małżeństwo? I ciekawe jak Ty byś zareagował na wieść o tym, że twoja żona ma kochanka..

kinia222 Urwać takiemu jaja i psu na pożarcie!!!! albo h**uja między drzwi i trzasnąć z całej siły!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------nie karmie psa byle czym :classic_cool: :P proponuje opcje -imadło :D

Gość eeeeeeeeeeeee..........
cha......... A może ona też Cię zdradza z kolegą?! A ty nic nie wiesz na ten temat i myślisz, że tak kocha, tęskni a to tylko fikcja....... Obyś sie nie pomylił. Może jutro dostaniesz kopa w d....... bo tamten będzie lepszy.....

Quis - ahahaha dobre :D Mam tez inny ciekawszy pomysl, ale by mi tu caly czas ocenzurowywali :( wiec nie powiem.

Gość mąż zdradzanej żony
Ty znalazłeś lepsze"komfortowe wyjście" z sytuacji, po co gadać, lepiej sobie pobzykać na boku.. Tylko pytam po co z nią jesteś skoro Ci nie wystarcza? Jaki sens ma takie małżeństwo? I ciekawe jak Ty byś zareagował na wieść o tym, że twoja żona ma kochanka.. jestem z nią dlatego ze jest mi wygodnie,bo jestem do niej przywiązany

Gość mąż zdradzanej żony
jesli zdradza mnie z kolegą to jej sprawa wazne ze dla mnie robi wszystko

Gość co się tak podniecacie
po co to małżeństwo ? napisał przecież: z wygody i przyzwyczajenia a co na to żona: mężu, jestem z Tobą bo utrzymujesz mnie i dzieci, poza tym mieszknie mamy wspólne więc dokąd miałabym iść kochankiem jesteś do niczego, dlatego unikam seksu z Tobą

Gość mąż zdradzanej żony
i tu wszystko się zaczyna,jest mi z nią dobrze poprostu

Gość mąż zdradzanej żony
żona miałaby gdzie iśc tylko nie chce,bo nigdy nie miałaby takiego poziomu zycia jaki ja jej zapewniam,pozatym seksu ze mną nie unika,ja też nie,kochamy się często

Egoizm i tyle. Chodzi mi o podejście do sprawy. Zdrady nie komentuje. Nie trzeba...

Gość mąż zdradzanej żony
nikt mnie męskości nie pozbawi,za dużo kobiet by płakało

Gość mąż zdradzanej żony
nie jestem egoistą,mysle o niej,dbam,kochanka to tylko urozmaicenie,inne ciało

Gość co się tak podniecacie
żyjecie w iluzji, 3/4 małżeństw jest sobą znudzonych najczęściej wszystko się psuje gdy pojawiają się dzieci, faceci okazują się wtedy leniami i egoistami, mają w nosie opiekę nad dziećmi i pomoc w domu z nudów i frustracji szukają romansów a kobieta ponieważ nie ma innego wyjścia nadal trwa w kieracie, rzadko która się rozwodzi bo boi się że nie poradzi sobie z utrzymaniem dzieci, nie chce szukać nowego lokum itp, boi isę co powiedzą znajomi, rodzina... więc udaje że jest ok