Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do wiosennej

Wiosenna mama jesteś?

Polecane posty

Miałaś tutaj kiedyś nick mamani?

aha :) Pytam z ciekawości bo na innym topiku pisałaś imiona swoich dzieci i tak mi się skojarzyło, że to może Ty :) Pamiętam jak pisałaś pod nickiem mamani ale Twoje dzieci były jeszcze malutkie. Muszę przyznać, że są śliczne :) Pozdrawiam

Oj uroslo im się. Wlasnie wczoraj ogladalam fotki jak byli takimi robaczkami- nieboraczkami malutkimi. Czas leci szybkooo. Dziękuję bardzo :) I również pozdrawiam.

Wiosenna mama- mam takie pytanie bo mam w rodzinie Karolinke ma już 5 lat i tez mówimy na nia Lola :) skąd CI sie to wzielo, bo my jakostak wymyslilismy a wszesniej nigdy nie słyszałamaby ktos tak mówił na Karolinki, drugą osoba jesteś własnie Ty:)

Gość przecież Karolina to Lolka
właśnie większość rodziców mających córeczki o imieniu Karolina tak do nich mówi dla mnie to nie żadna nowość;)

Z Bolka i Lolka. Kiedyś siostra miala w jakimś teście bibliotecznym pytanie jak mieli na imię Bolek i Lolek :) Boleslaw to wiadomo, ale ze Lolek to Karol- mało kto wie :)

Gość o oo...
a to sa blizniaki?jej jakie podobne,no i sliczne

Gość hehe faktycznie podobni
do siebie jak bliźnięta, ale jednak jest między nimi o ile dobrze pamiętam rok i 5 miesięcy różnicy;) fajowe masz dzieciaki;) a sam KAROL WOJTYŁA był nazywany Lolkiem więc chociażby stąd można wiedzieć ,ze Lola to Karolina;)

No są prawie identyczni :D a ta malutka chyba będzie wyglądała tak jak Mania :) Naprawdę śliczne dzieciaczki. Właśnie tak zapamiętałam Twój nick i dziwiłam się, że dawno nie pisalas i byłam ciekawa co u Ciebie a później jak napisałaś imiona dzieci to pomyślałam, że to może Ty i jednak :p Ogólnie rzadko wypowiadam się na forum o macierzyństwie bo sama dzieci nie posiadam ale kiedyś z nudów czytałam o wszystkim i tak jakoś Ciebie zapamiętałam.