Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestMiSmutno.

168 wzr i 83 kg ;( kto by chcial taka gore tluszczu...

Polecane posty

Gość JestMiSmutno.

jest mi smutno ;( chcialabym miec fajne zycie,kochanka i nie wychodzic z nim z lozka ale kto by chcial taka gore tluszczu ;(

Gość eye of sauron
przecież to normalna waga, masz jakieś kompleksy szczypiorze?

Gość JestMiSmutno.
taaa,normalna ;( to czemu jestem ciagle sama? ;(

Gość eye of sauron
pewnie jesteś brzydka, pokaż fotkę :classic_cool:

Gość anna rodrigez 26 lat....
normalna waga? ja 73 ważyłam w 9 mies ciązy

Gość JestMiSmutno.
zaraz podesle

nie pozostaje nic jak wziasc sie do pracy, moja siostra 2 lata temu wazyla 120kg, teraz wazy cos kolo 60 adoratorow ma od cholery

jesteś sama przez to ze uważasz to za swoj kompleks i nie potrafisz cieszyć sie życiem, dfo tego charakter utopiony w tych kompleksach niszczy Ciebie i twoje prawdziwe ja. Nikt nie chce przebywac w towarzystwie smutasów. Jesli przeszkasza Ci waga to rób cos zeby to zmienić. Zalami nic nie zdziałas. Działaj !

Gość JestMiSmutno.
troche przypalowe,ale te jesst najnowsze nie mam zdjecia calej sylwetki.....a teraz nie mam czym zrobic brzuch to moja zmora ;( http://www.voila.pl/143/njjrk/?1

Zdrowsze odżywianie, więcej ruchu, weselsze podejście do życia i powoli bedzie coraz przyjemniej zobaczysz :)

Gość JestMiSmutno.
Zmienilam odzywianie...od 2 lat jem zdrowiej Od sierpnia schudlam 11 kg Mimo to dalej czuje sie jakbym tyle samo wazyla jak wtedy Czuje sie beznadziejnie ;( Nawet specyfiki przeczyszczajace na mnie nie dzialaja

polecam strone www.vitalia.pl kup karnet na fitnes - 3 razy w tyg po godz po 30 dniach zobaczysz efekty

nie zazywaj zadnych specyfikow ruszaj sie - cm beda spadac ksztaltuj miesnie

Gość iurs
Ja bym nie chciał laski, ktora waży przy wzroscie 168 cm wiecej niz 65 kg 65 kg bym akceptował , 75 kg już nie

Gość iurs
Ale wiadomo najlepsza waga dla 168 cm to około 52-55 kg .

Gość hhfgc
iurs a ile ty wazysz i ile masz wzr???

Gość podbijam bo właśnie się ważyła
m i o zgrozo wyszło jak w temacie :O :O :O mimo tego ostatnio podrywał mnie jeden przystojniak :classic_cool: dziewczyny o podobnych gabarytach: macie facetów, powodzenie?

Gość taka_prawda
dlaczego tak się zapuściłaś

Gość nerwosolll
Ja bym sie z tobą umówił jakbyś ważyła 69 kg Nie ma co ukrywać powinnaś stracić przynajmniej 15 kg .. Inaczej bedzie ci ciezko znalezc chłopaka .

Gość taka_prawda
mam wzrostu tyle co ty i 33 kg mniej. Jesz zdrowiej tzn.?

taka_prawda ---> nie jestem autorką tego topiku - spójrz na daty jej wypowiedzi i moich :) powiększona tarczyca. ale nie o tym temat. interesuje mnie - z czysto praktycznego punktu widzenia - czy faceci interesują się też grubszymi dziewczynami, czy są z nimi, bo żadna inna ich nie chce. ps. nie pytam ze względu na siebie, bo jakieś 3 kg temu (80 kg) zakończyłam związek. ale może ten mój był jakimś odmieńcem i inni wolą zdecydowanie szczuplejsze. moim plusem jest to, że mam figurę klepsydry, wcięcie w talii i takie tam, nie zmienia to jednak faktu, że mam za dużo tłuszczu na sobie.

Gość taka_prawda
Myślę, że faceci mają wbite do głów ideały z photoshopa. Ale nie wszyscy przecież myślą tak samo jest wielu, których podniecają okrągłe kształty. Uprawiasz jakieś sporty? Jesz zdrowo? Wiem, że choroba nie pozwala łatwo schudnąć, ale nie warto się poddawać Uwielbiam zdrowo się odżywiac i interesuje sie tym tematem. Uważam, ze na poczatek mozna wprowadzic na stale wiele zdrowych nawykow i stopniowo porzucac te złe. I zmienić myslenie nie traktowac zdrowego ejdzenia jak kare tylko cos lekkiego zdrowego i dodajacego energii

Gość taka_prawda
Utrzymuję wagę dzięki regularności ... codziennie mam 4-5 posiłkow dziennie, staram sie by one zawsze byly lekkie nie za duze ani male. Nie pijam kolorowych napojow tylko duzo wody i herbate purh. Nie jem majonezu, kolorowych jogurtow tylko naturalne, bielgo pieczywa tylko pelnoziarniste, nie kupuje cukru, ograniczam ziemniaki i smazenie stram sie piec lub uzywac grilla, slodycze zastepuje owocami Oczywiscie od czasu do czasu pozwalam sobie na male grzeszki.

Gość nooooowalijka
Cześć JestMiSmutno, tu Juita. Wiem, że nie jest łatwo żyć z poczuciem nieatrakcyjności w oczach innych i swoich. Szczególnie, kiedy jesteś uwiązana przez większość czasu pracując i zajmując się domem. A kiedy myślisz o Twojej nadwadze, może się to wydawać przytłaczające. Chciałabym zatem powiedzieć Ci, że wszystko będzie dobrze. Jak mogę tak sądzić? Bo wiem, jak się czujesz. Osiągnięcie lepszej sylwetki nie było łatwe również dla mnie i miałam przy tym wiele wyzwań tak jak Ty teraz. Pamiętam jak kilka miesięcy zrzucałam swoje 40 kilograów Miałem wiele szczęścia odkrywając tę jedną rzecz, która sprawiła, że osiągnęłam wymarzoną wagę 62kg nazywa się ona Kyani Sunrise ( http://odchudzajsie.com/ )

jestem. na rowerku jeździłam :P taka_prawda, ja podobnie jak ty zdrowe odżywianie - z tym, że na śniadanie często zamiast chleba ciemnego, jem otręby owsiane i pszenne, bo wprost je uwielbiam.