Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana Sylwusia

Magnetyczne opaski na kolana po operacji na rzepkę czy ktos używał ??

Polecane posty

Gość Kochana Sylwusia

W skrócie mowiąc babcia miala wypadek na wakacjach jest juz po operacji i rehabilitacji a kolano nadal ja boli. ZastAanawiam sie nad zakupem opaski ale nie wiem czy to cos pomoze, a co gorsza nie wiem ktora wybrac na allegro jest tego bardzo duzo a ja sie nie znam. Prosze o opinie i z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość 678987678909876
nic nie pomoze jak jeszcze bedzie dosc gruba i mocna bedzie mega stabilizowala kolanoco doprowadzi do znaiku miesni lepiej wzmacniac noge a nie ja rozleniwiwiac opaskami

Gość Kochana Sylwusia
czyli takie opaski powoduja zanik miesni?? Teraz wzmacnia miesnie cwiczac na rowerku lepiej uzywac stabilizatora cwiczac czy zrezygnowac??

Gość 678987678909876
zadnych stabilizatorow, nie chodzi o same magnesy tlyko wlasnie o to ze bedzie działalo jak stabilizator tzreba sie od tego jak najszybciej odzwyczajac zeby miescnie sie wlaczyly bo one maja zadanie stabilizowac a nie jakies glupie opaski pozniej nie wlozysz raz opaski miesnie beda za słabe i uraz znow gotowy najwazniejsze to wzmicnic noge tak jak byla porzed urazem rowerek ,wszelkie cwiczenia czynne rewelacja sa cwiczenia z taśma thera band

Gość Kochana Sylwusia
Mozesz polecic jakas tasme i zestaw cwiczen do niej??

Gość 678987678909876
nawet na juutubie masz zestawy z guma na allegro wpisz thera band i znajdziesz te teasmy - kupuje sie je na metry powiedz mi jaki byl uraz jaki zabieg wykonano to napisze ci kilka podstawowych cwiczen:)

Gość qwert200
Witam, Opaski magnetyczne jak najbardziej tak plus cwiczenia. Ja po urazie kolana kupilem opaski magnetyczne na stronie www.HomeMedic.eu i jak najbardziej pomogly w usmierzeniu bolu. Sa elastyczne i dobrze podtrzymuja rzepke.

Gość gość
Ja mam opaskę magnetyczną, swoja kupiłam na http://www.matymasujace.net/ uwazam, że to świetna sprawa, gdyz stawy mam mniej obciążone, ruszam sie swobodniej. Polecam!

Gość michalq
Całkiem skuteczna jest opaska Knee Active Plus. Dodatkowo ćwiczenia i powinno być dobrze.

Gość goska m
michalq, potwierdzam - tez stosowałam i jestem bardzo zadowolona.

Gość milenkaaaaaaa
Ja uzywalam opaski Knee Active Plus. Zamowilam ja przez internet. Jestem bardzo zadowolona z efektu, czuje znaczna poprawę.

Gość Ścisłaf

Nie dajcie sie nabrac na te opaski Knee Activ Plus. Jeszcze rok temu ich twórca miał byc jakis Malczak. Teraz to juz profesor Marek Pytlakowski o którym nikt i nic nie słyszał tym bardziej, że podobno jak sam mówi reklamując to badziewie został nominowany do nagrody Nobla. Myslicie, że media pominęłyby nominacja Polaka do Nobla??? A czy ktos z was słyszał w mediach o takowej nominacji? Czasami oczywiście zadziała efekt placebo, ale u ilu ludzi tak sie stanie? Spróbujcie znaleźć tego geniusza Pytlakowskiego w necie. Konia z rzędem temu komu sie uda. A te pozytywne opinie , które czasami znajduja sie na niektórych forach internetowych wypisuja sami oszuści sprzedający ten Knee activ cos tam. Podobno myslenie nie boli i ma kolosalna przyszłość

Gość Simmon

Zauważcie, że ten noblista podpisał się pod ofertą jako Pytlakiewicz, a nie Pytlakowski... Zapomniał nazwiska, czy jeszcze nie wie, jakie mu nadano?

Gość gosc

brednie