pco mam 0 Napisano Listopad 15, 2011 Mam skierowanie do szpitala z podejrzeniem PCOS. Mam być w 1 dniu miesiaczki rano na izbie przyjęć. Nie wiem jakie badnia i co jak to wygląda, ile poleżę itp. Był ktoś w katowicach w klinice endokrynologii? Napiszcie jak coś wiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 15, 2011 nikt nnic nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 15, 2011 To zależy. Z tego co pamiętam to dziewczyny kiedyś pisały nawet o 5 dniach. Na pewno będą badać poziom hormonów, USG, być może również poziom glukozy i insuliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 16, 2011 Dziękuję dziewczyny za informację boję się że będą mi robili HSG, ale to chyba przy pcos odpada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mialam robione w kielcach Napisano Listopad 16, 2011 Tylko zaczynałam od 4 dnia cylku. Badania trwały 4 dni. Było badanie ginekologiczne, usg dopochwowe, obciązenie cukru i prolaktyny (Krew pobierana 3 razy co godzinę) Zwykłe badanie krwi, hormony. I jeszcze w 25 dniu musiałam iśc na zmierzenie progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A TO BADANIE GINEKOLOGICZNE, T Napisano Listopad 24, 2011 TO JAKIE CI ROBILI? mOŻESZ DOKŁADNIEJ OPISAC ILE RAZY POBIERALI CI KREW, CZY MIAŁAS ZAŁOŻONY WELFLON ITP? jESTEM CYKOREM I BOJE SIĘ TEGO WELFLONU,.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach