Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrocheZagubiona

Przepychanka o pierwszzy raz.

Polecane posty

Gość TrocheZagubiona

Witam! Od jakiś 3 lat jestem z swoim narzeczonym. Jest on ode mnie o 9lat starszy. Kiedyś zapytałam go czy miał, jeśli tak to ile partnerek erotycznych. Odpowiedział mi że 3. Zmartwiło mnie to trochę bo on był moim pierwszym, ale nie dałam po sobie tego poznać. Po jakimś roku zapytałam go o to samo, po czym on powiedział, że byłam dla niego pierwszą, gdy zapytałam go dlaczego mnie okłamał, odpowiedział, że i tak bym mu nie uwierzyła. Zdziwiło mnie to bo uważałam go za człowieka inteligentnego. Przyjęłam szczęśliwa tą opcję i zapomniałam o kłamstwie, jednak nadal nie daje mi to spokoju. Czy teraz mówi mi prawdę, czy wtedy mówił prawdę. Gdy go pytam nie chce do tego wracać. Wiem, że dla niektórych wyda sie to śmieszne, ale dla mnie jest to bardzo ważne. Co o tym sadzicie?

Gość lajla90
Głupio, że Cie okłamał, ale chyba żadna z tych opcji nie jest powodem do zmartwień, nawet jeśli miał 3 partnerki to jak najbardziej normalne, bo przypuszczam że to dorosły facet skoro jest od Ciebei 9 lat starszy.

Gość ,./';][}{+_)(
Jak rozerwał Ci błonke i krew leciała, to od razu poznał ze nie mialas jeszcze siusiaka w piczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość TrocheZagubiona
dla mnie jest to bardzo istotne, czy miał partnerki seksualne czy nie i nie rozumiem czemu mnie okłamał

Gość TrocheZagubiona
Tak jest to dorosły facet i on wiedział, że będzie dla mnie pierwszy. Więc dlaczego zmienił swoją wersję? Jak myślicie, która jest prawdziwa?

Gość TrocheZagubiona
Może ktoś odpowie mi jeszcze, dlaczego mnie okłamał?

Gość Aleksandra, lat 8
pewnie chodzil do agencji

Gość Aleksandra, lat 8
oklamal Cie, bo myslal, ze z prawiczkiem nie bedziesz sie chciala ruchac

Wcale się nie dziwię, że cię oklamal. Być niemal 30-letnim prawiczkiem to żaden powód do dumy :D jakby ci powiedzal, że miał jedna partnerkę, to by istniało ryzyko, że chciałabyś wiedzieć kto to był i wyszło by na jaw, że cie chciał oszukać. Przy dwóch mogłoby być podobnie. Ptzy trzech ryzyko o dalsze wypytywanie jest już mniejsze, a ilość partnerek wydaje się wciąż do zaakceptowania. A ty rozdmuchujesz problem. Na początku związków ludzie często koloryzuja lub zatajaja informacje żeby zyskać w oczach partnera.

Gość TrocheZagubiona
Może macie racje, ale właśnie mówiąc mi prawdę zyskał by w moich oczach. Ma szczęście, że byłam w nim zakochana ;)