Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviii

Topik dla zaczynajacych wlasnie starania o dziecko :)

Polecane posty

Gość juz zrezygnowana
ożesz to widzę. ze do 8-10 nerwówka u niektórych będzie:P dacie radę dziewczyny, trzymam kciuki:) to tylko ja taki wyper...mamuta i na święta bedę miała nerwówkę...ale to standard, że @ przychodzi kiedy chce i jak chce:) nie mam nic do p wiedzenia:P spadam okna myć póki mi sie chce:):)

Cześć dziewczynki. :). Wszystkie damy radę tylko potrzebujemy troszkę czasu na to. Ja też jestem z wielkopolski. :). Witam koleżankę. :) Lady - Ty mówisz że przy takiej wadze miałaś nakaz schudniecia. Moja koleżanka ma ponad 130 kg i cieszy się swoją 2 letnia córka. :). Wszystkim życzę miłego dnia. :)

Gość juz zrezygnowana
no widzisz zula, moze jak lady zmieni doktora na normalniejszego to prędzej pomoze:) a kujawy milczą, prosze zadna z kuj-pom nie jest:) widać ja czarna owca statystyki im niszcze:) i zajsc nie moge;p

juz zrezygnowana - ta nerwowka nas keidys wykonczy :p Byle do dnia docelowego i albo sie wszysko zacznie od nowa, albo odetchniemy z ulga :) Oczywiscie zycze Nam, zebysmy jednak odetchnely :)

Aaaa tak jeszcze napisze, ze moze to i lepiej, ze Ci to wypada na swieta, moze przynajminej nie bedziesz tak internsywnie myslec....zakupy, sparzatanie, gotowanie..hmm? :) Hihihi :)

Gość juz zrezygnowana
hehe, intensywnie to ja myślałam kilka miesięcy temu, ale musiałam dać spokój żeby nie oszaleć:) święta tym razem, idę na łatwizne, do jednych rodziców, do drugich, mi też się coś od życia należy...tylko kuchnia i kuchnia i zakupy:) tym razem to MY pójdziemy w gości a nie goście do NAS:P a porządki to swoją drogą wiadomo:) a co do nerwówki, to jeszcze troche melissy braknie:P

Haha, melise trzeba kupowac hurtowo ;) No to mam nadzieje, ze bedzie Ci tak blogo w czasie swiat, ze zapomnisz o Bozym swiecie ;P i niczym sie nie bedziesz stesowac, bo tak dobrze Ci bedzie :) tego Ci zyce :)

Witam Was Kobietki serdecznie! Ja od rana jestem zabiegana, dopiero teraz mogę odetchnąć, bo mała zasnęła. Tak to już jest jak jest dziecko, że wszystko robi się kilka razy dłużej, bo maluch chętnie "pomaga". Byłyśmy 1,5 godziny na podwórku, pomimo tego wiatru, bo mała nie chciała wracać do domu.

Gość Viviii
Juz zrezygnowana to wpadnij do mnie okna umyc :) bo my z malym kupilismy ozdoby na okna takie ladne ale trzeba je najpierw umyc hehe a ja nie lubie :P My własnie upieklismy cala mase ciasteczek a zaraz lecimy do kina na Artur ratuje gwiazdke :))) ostatnio ogladam tylko bajki ;P no chociaz nie bo listy do M tez widziałam ale to jakis wyjatek ;P Wiec miłego wieczorku ja kolo 21 do Was jeszcze zajrze wiec do wieczorka :)

Viviii - i jak podobaly Ci sie Listy do M? Rzeczywiscie takie dobre jak reklamuja? Bo ja sie nastawiam na fajna komedie :)

Witam Wszystkie przyszłe mamy:) Ja mam 21 lat, z woj. małopolskiego. staram sie 2 miesiąc, jestem juz po dniach płodnych, więc teraz czekam do 13.12 czy sie pojawi@.

nie mam męża. jestem ze swoim partnerem od 6 lat. martusss20 trzymam za ciebie mocno kciuki. wydaje mi sie ze obie mamy podobna sytuacje.

Gość juz zrezygnowana
roxic- witaj i widzę kolejna do testowania koło 10:) okna mogę wam umyć charytatywnie z okazji świąt:) wszystkim po kolei, tylko na bilety albo na paliwo dajcie:P:) oj vivii wiem, ze z dzieckiem dwa razy dłużej schodzi:) ze szwagierki małym jak nieraz ciasto robie...albo te nieszczęsne pierogi jak mi kiedys pomagał...o losie....:) cuda wianki się działy w kuchni wtedy:) ale miło z takim 3-4 latkiem robić:) a jakie pytania dorosłe zadaje...hmmm....i to wyznanie...ciocia kocham cie:) za każdym razem, chyba za to że pozwalam mu pomagać mnie kocha:) ciekawe czy taki chętny będzie za lat 10:)

hej dziewczynki, ja nadal pociągająca......chyba z tym moim testowaniem nie będę się spieszyć bo raczej nic z tego nie będzie co do mycia okien to mój M zawsze to robi, no i dopóki nie kupi mi zmywarki to też za zmywarkę robi;-)

Gość juz zrezygnowana
hehe, mój już taki dobry nie jest:) ale miejsce na zmywarke mi zostawił w kuchni:) i tak już rok mam, dziura, piec, szafka, szafka, szafka, i znowu dziura:) i tak grzecznie czekam na ten today is your lucky day:) i sie doczekać nie moge:)

Cześć dziewczyny ja tak późno bo dziś dużo spraw miałam i do tego na głowie dwu letnia siostrzenica poprostu szał w domu cuda się dzieją latam jak głupia.

Kobitki dupa z tym netem w tele masakra jakaś jutro wkońcu może będzie dziś miał być ale facet se wyjechał a nick stary bo już nie chce mi się skakać ciągle wyskakuje werka psia mac i zmieniam i nic jakaś nerwowa jestem dziś haha

Jakby coś to ladynp to ja hehe może zostanę przy tym już jak wszędzie nie będzie problemu chyba cio?

Zula wiem że chcesz mnie pocieszyć ale to wyjątek chyba u niej i zależy jaka otyłość jest bo ogólna to może i tak ale otyłość brzuszna jest tragedia tłuszcz pali zarodek na początku już szans nie daje poczytaj na necie a jak już się uda to potem są komplikacje duże poprostu mam za bardzo obtluszczone narządy wewnętrzne taki rodzaj tycia już niestety,także to różnie bywa z naszymi organizmami każda kobieta jest inna co do śluzu wrogiego to nie mam bo przecież już kiedyś byłam w ciąży tylko w wieku nastu lat straciłam ja w wypadku więc chyba nie staje on się wrogi kiedy chce tak mi się wydaje. Zresztą co było to było,będę się starać od nowa i wszystko zaczynam od początku,jak będę mieć pieniążki to zrobię wszystkie możliwe badania od nowa to będzie najlepsze rozwiązanie,będę wiedzieć na czym stoję choć większość ludzi mi mówi że to raczej psychika jest u mnie problemem ale ja myślę inaczej czuje to że coś jednak jest nie tak to też nie ma na co czekać tylko trzeba się starać

Także to taki dziwoląg ze mnie i nieszczęście. A co do odchudzania to po troszku muszę bo nawet jak już będę mama to się dziecko będzie takiego potwora bać a potem wstydzić haha

Gość Viviii
Wiewiorka listy do M super :) mi sie bardzo podobały:) tyle ze ja sie nawet na bajce potrafie wzruszyc :) ale moj tez mowi ze fajne wiec cos w tym jest :))) juz zrezygnowana no moj synus mi dzisiaj przy pieczeniu tlumaczył co to jest recykling heheh ale on jest taki maly madrala jak 3 lata temu pomalował kredkami całe sciany to na moje pytanie dlaczego to zrobil odpowiedzial ze dlatego bo go nie pilnowałam wiec wiesz :) a w tamtym tygodniu hehehe zwrocil uwagę panu ktory zaparkował na trawniku ze tak nie wolno i policja mu powinna dac mandat ;)

Z reszta najpierw posłucham się waszych rad zmienię lekarza i zrobię jak pisałam wszystkie badania od początku.

Kobitki napiszcie czy znacie dobrych lekarzy jakich z warszawy lub okolic może być tylko naprawdę takiego który zaradzi na moje bolączki

Gość juz zrezygnowana
ja ci werka nie pomoge bo nie te rejony...a ten szwagierki mały coś mi daje kiedyś i ja dzięki, a on, że ciocia, tak nie kulturalnie, dziękuje się mówi i koniec...:/:) ja to w jego wieku chyba taka nie byłam mądra:/ wiecie co, ide już...placek wyciągam i spadam, temu mojemu sie i Legion ogląda, jakiś powalony ten film...:/ nie na moje nerwy dzisiaj:)

Viviii - Hihihi... no to jak sie facetowi podobala komedia romantyczno-swiateczna to takim razie na pewno trzeba bedzie poogladac :) Dzieki :) Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj czuje jakas totalna bezradnosc...tak bym chcaial ten czas przyspieszyc i wiedziec czy @ przyjdzie czy nie ( a czuje, ze jednak nie :( ) No i jak nawet nie przyjdzie, zeby juz moc sie znowu starac, a nie jeszcze czekac tyle.. jeden dzien w miesiacu na zajscie w ciaze, to stanowczo za malo! ;) Ehhh....

Gość w ciąży zęby
wypadają - świadomie tego chcecie??? :o

Dzień dobry Kobitki. U mnie dziś nastrój bardzo dobry sama się dziwię skąd :-) mimo że brzuch coś jak na okres dziwnie mnie boli ech ale nastrój jest aż tak źle znaczy się nie dzieje. Dziś sporo pracy a jutro goście to pewnie mało mnie tu będzie,ale z ciekawości będę zaglądać choć na minutę. Miłego dzionka Wam zycze.....

Gość Viviii
a co tu tak cicho wszyscy the voice ogladaja ??? :)

Gość the voice a kto takie pierdoly
oglada:O

Gość Viviii
ja :)