Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviii

Topik dla zaczynajacych wlasnie starania o dziecko :)

Polecane posty

Gość juz zrezygnowana
ale przy sobocie cisza była...a mi sie zachciało imprezki i jeszcze postoje ze 40 minut przy garach...myślałam, że jakaś ozywiona rozmowa się toczy a tu nic:P jak tak można:P:)

Gość Viviii
Chyba nasze dziewczyny imprezuja jak jeszcze dzidziusia nie ma i moga :) ja ide dzisiaj z moim malym do centrum handlowego bo jest fajna impreza z Mikołajem :) hehehe

Gość juz zrezygnowana
udała się:) juz jestem na prostej:) teraz błogi odpoczynek ze 2 godzinki i za obiad się brać....ehhh a jak mi się nie chce, a która miała testować teraz jakoś przed 6tym? bo cisza zapadła na ten temat ostatnio....:)

Gość martusss20
Hej ja mialam testowac przed 6:) ale jednak zrobie to 9 zeby byl wiarygodniejczy wynik:)dziwnie sie czuje i piersi mnie bola. zawsze mnie bola przed okresem ale nie tak bardzo jak teraz... ale mnie tu dlugo nie bylo...trzeba to nadrobic:)

Gość juz zrezygnowana
też mi właśnie umknęłaś ostatnio:) czyli wysyp testowania będzie ok 10-12 faktycznie:)

czesc dziewczynki ja własnie wrociłam z kawki od barbarki, wczoraj dzień leniwca był a dziś już lepiej się czuje, a tutaj widzę trochę przewialo....może przez ten deszcz??

Dziewczyny co się dzieje ze mną powinny być dni płodne a tu krew jak na pierwszy dzień okres matko ukochana :-( okres był 19.11 a tu znów? Zła jestem,a taki dobry nastrój był dziś.

Ja dziś trochę galeria zakupy potem byli goście na kawie itp . No i powiem wam że już na siebie mogę kupić całkiem fajne ciuchy nawet to też wróciłam zadowolona no ale te plamy kurcze spokoju mi nie dają,martwię się.

Gość juz zrezygnowana
werka, to w końcu krew czy plamienia? bo jeżeli tylko plamienia to może plamienia owulacyjne co??? niech no która się wypowie, bo koleżanki niektóre to mają, ja osobiście akurat nie:)

Witam! A jak długie masz Werka cykle? juz zrezygnowana ja plamień owulacyjnych też nigdy nie miałam.

Gość JaSiePytam
KObietki a ja jutro robie test :P ;)

Gość juz zrezygnowana
no to Ja Sie Zapytam jutro i jak test:P:) trzymam kciuki:)

Gość JaSiePytam
no zobaczymy..piersi mi bola od tygodnia, bo bokach i pod spodem..ale jak sie poloze to przechodzi, ale wstane i znowu to..nie moge dotykac! brzuszek pobolewa tez, ale mam nadzieje ze nie na @!! :)

Dziewczyny martwię się bo pierwszy raz tak najpierw była żywa krew tak normalnie tzn tak bardzo słabo jak na pierwszy dzień okresu a teraz małe plamy tylko i się boję bo tak nie miałam może przez to że ostatnio po dwa razy na dobę seks uprawiany? A zawsze było trzy razy w tyg góra,sama nie wiem bolał mnie brzuch dwa dni a teraz przestał jak to się zaczęło a cykle mam nie regularne bo od 28-34 o i to taka robota

No ogólnie czuje się dobrze bo jakby na okres to by mnie mdlilo chciało kwaśne i słodkie i ból piersi głowy krzyża tak mam na trzy dni przed okresem a jak dostaje przechodzi. A może to od tych witamin? Ale co one mają wspólnego,chyba nic.

Kurcze taki dobry nastrój dziś miałam wyjątkowo naprawdę a teraz leże i się martwię hm.....

Werka a mi się wydaje, że Ty miałaś plamienie implantacyjne, które oznacza ciążę :-)

Gość Viviii
No mi sie tez werka tak wydaje :)))) A ja od jutra robie diete !!! i tak ... :)

Werka nie martw się tak bardzo, bo musisz poczekać jeszcze jakiś czas. A jak coś będzie nie tak to zgłośai się do lekarza.

witam jestem tu nowa. staramy sie jakis czas o dziecko. pkres mam regularny juz od dawna. ostatnio byl 29 kazdego miesiaca w ciagu 4 ostanich miechow. a teraz jest 4 a okresu nie ma. owszem bola mnie jajniki piersi brzuch ale brzuch inaczej niz na okres maz mowi ze jestem ostatnio nie do wytrzymania. sluz jest bialy gesty ale po stosunku jest nieco bardziej rzadszy. chora nie jestem i nie bylam ostatnio stresow tez nie mialam. mysle nad testem ale maz mowi abysmy jeszcze sie wstrzymali. co o tym wszystkim sadzicie?

Sreberko jak najbardziej zrób test. Lepiej wiedzieć, a nie denerwować się niepotrzebnie.

W zasadzie takie spóźnienie jest małe, ale test już by był wiarygodny.

Kurcze dziewczyny nie miałam pojęcia że coś takiego wogóle może być takie coś no mówię wam że nerwy sama na siebie miałam. A ile one mogą trwać ?żebym wiedziała kiedy pójść bo może coś się dzieje.

Sreberko, ja tez juz bym zrobila test :) Werka takie plamienia implantacyjne zazwyczaj trwaja krotko, nawet tylko kilka godzin. Ja tak mialam w pierwszej ciazy :) Trzymam za Ciebie kciuki. Dziewczyny, ja to w ogole cos widze, ze 2-3 z nas zatestuja pozytywnie :) I bynajmniej nie mowie o sobie :P

też mi się tak wydaje, że coś u niektórych będzie, powodzenia:) uciekam na jakiś filmik a potem lulać, do juterka

Hm.... Dziewczyny ustało,byłam teraz pod prysznicem i najpierw sprawdziłam białym papierem potem ręką no i nic biało to może być też szczyt dni płodnych? Tak w netku przeczytałam teraz i wpadam bo tak sobie myślę że od kad jestem na diecie są problemy z okresem. Jak wcześniej byłam taki duży grubas to były równo co 29 no bardzo rzadko 30 dni a teraz się taka rozpirducha mi zrobiła. No i czytałam też o tej otyłości brzusznej a ciąży i faktycznie to co lekarz mówił to wychodzi na to że prawda bo tam też się wypowiadają dziewczyny które musiały schudnąć bo tak im lekarze kazali a potem się udało. Sama nie wiem łamie się trochę bo zielona jestem i stara a głupia taka,dobrze że Was mam.

Kobitki tak se liczę i myślę że to 16dc więc chyba za wcześnie na Implantacje ? Okres był 19.11 skończył się 25.11 a przytulanie dziś był w południe i od 27.11 do dziś co dziennie raz czasem dwa na dobę. Nie wiem nie wiem tempak ze mnie i tyle.