Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ammarie

zamieszanie z Hanka

Polecane posty

Witam. W necie pelno jest zartow i innych nawiazan do smierci Hanki Mostkowiak z M jak Milosc.Rozumiem ze mozna sie posmiac ale jak wczoraj ogladalam HDw3D to wymieklam,program byl nadawaby w miare wczesnie a na ekranie widnial znaczek z info ze moga go ogladac dzieci powyzej 12 roku zycia.Ja nie wiem jak mozna promowac smierc w tak ohydny sposob.Dzieciaki sie naogladaja i potem narzekania na ich zachowania.Jak mozna puszczac cos takiego w tv dla widzow od 12 roku zycia.Sama Kozuchowska w tym momencie wygladala jak uposledzona umyslowo osoba,bo kto normalny tak sie zachowuje,wkladajac sobie pistolet do ust,wbijajac noz w brzuch i jeszcze sie smiac z tego no dno totalne a wy co tym sadzicie?

Moim zdaniem to w ogóle bez sensu mówić za wczasu jak rozwinie sie serial, chociaż go nie oglądam ale uważam że rozwój akcji powinien być niespodzianką.

Gość tak sie dzieje
rzeczywiście,moj dwunastolatek o niczym innym nie mowi od tygodnia ,tylko o tym ,że Hanka w kartonach zginęła:)......w koncu mnie sama zaczeło to śmieszyć:))))))))))

Dokładnie. Oglądałam "Pytanie na śniadanie" w tym dniu gdy Hanka miała zginąć i tam gościem była właśnie Kożuchowska i komentowała tą śmierć. Dlaczego tv sama zdradza zakończenie?

Ostatnio bardzo modne staly sie rzeczy typu anty... cos zlego,glupiego to jest dla mlodziezy cool. Co sie dzieje z tym swiatem.Media kreuja glupote,sex i skandale a prawdziwe wartosci gina gdzies. Co do Hanki myslalam ze Kozuchowska to kobieta z klasa a jest zwyczajna glupia marionetka telewizji.

Gość DJADAM0S
Hanka to ta z burdelu co mi fistyng odbytu robi na wiejskiej w promocji za 39,99zł ?

Toż to sami producenci roztrąbili o śmierci Hanki i nie chodzi o to, że chcieli zepsuć widzom zabawę zdradzając fabułę a po to aby nabić oglądalność. Przecież sami internauci napędzają im reklamę na ten serial. Tak jak Kaczyński o Biedronce.

Co za narod by promowac smierc w ten sposob i robic z tego zarty,na poczatku bylo to z przymruzeniem oka ale teraz to juz jest az wrecz niesmaczne