Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokaaa

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość fokaaa

Poznajecie faceta. On robi wam nadzieje. Mówi że chce być z tobą,że czekał na ciebie całe życie. a kiedy to zaczynasz do niego cos czuć zmienia do ciebie swój stosunek. Nie pisze smsów tak często jak kiedyś a jak sama mu napisze nawet nie odpisze. Rani mnie trym bardzo. Jestem bardzo wrażliwą osobą, szybko się przywiązującą, uczuciową i emocjonalną. Pytał mnie o chodzenie więc się zgodziłam. a teraz tak postępuję. Nie chce tak. Ciągle o tym myślę. Gnębi mnie to. Nocami nie mogę spać.

Gość fokaaa
nawet na forum nikt mnie nie może pocieszyć

Ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale z obserwacji zachowań kolegów wiem, że oni się tak zachowują jak poznają lepszą, fajniejszą, ładniejsza dziewczynę. Taką z którą chcą być naprawdę. A tą, która się zaangażowała po prostu odstawiają na boczny tor. Może po prostu źle odebrałaś jego słowa, może coś sobie dodałaś i wyszło, że on jest zainteresowany jak facet, a może nie do końca tak było?

Gość fokaaa
Mówił że poważnie o mnie myśli i że chce abym była jego dziewczyną, że oczekuje ode mnie czegos więcej. ze koleżanki to juz ma, nawet mówiłm że powiedział o mnie swojej mamie że mnie poznał. a teraz takie postępowanie. Ciągle chodze przygnębiona. nic mnie nie cieszy.

Gość Sanders29
Być może zakochał się od pierwszego wejrzenia, ale jak się lepiej przyjrzał to odkrył mnóstwo drobnych wad które go od ciebie oddaliły. Bez rozmowy wciąż się oddalacie lub w najlepszym przypadku stoicie w miejscu.

Gość fokaaa
Zadzwonic do niego zapytać czemu mnie tak traktuję? czy czekać aż sam się odezwie?

Gość fokaaa
Jak mu powiedziałam że tak robi wcześniej. tłumaczy się tym ze śpi bo w nocy pracuje i czasami popołudniami. Jak ostatnio z nim rozmawiałam to powiedział że spotkamy sie w sobotę.

Gość fokaaa
Nie jest tak łatwo zapomnieć. Ciągle poznaję jakichś debilów. Co jeden to jest jeszcze lepszy.

Gość Sanders29
dobre rady, olać gościa i rozglądać się za lepszym .. on pewnie robi dokładnie to samo a ciebie traktuje jako opcję rezerwową .. ja jak mnie panna ewidentnie traktuje jako opcję rezerwową dążę jedynie żeby się z nią przespać, a potem to niech już ona się martwi .. rozglądam się za inną .. jeśli jakakolwiek laska z którą spałem rozważy powrót do mnie to się zastanowię, a nie sypiam z byle którą

Gość oj_oj_oj
Olej go, im bardziej będziesz sie narzucać tym mniejsze będzie jego zainteresowanie. Wręcz przeciwnie umów sie z jakimś kumplem do kina ;p zgaduję ze jesteś jeszcze w szkole, chłopcy często tracą zainteresowanie ale często też odzyskuja je w momencie jak okazuje sie ze nie dość że dziewczyna nie jest donich nazbyt przywiazana to jeszcze inni się nia interesuja. Jak w piaskownicy, dzieci zawsze wolą zabawkę którą właśnie wzieło inne ;) Druga rzecz jeżeli facet od samego początku operuje większymi słowami niż staż znajomości (kwestia poznania się nawzajem) na to pozwala to znaczy ze są to tylko słowa...

Gość jdnotylko
FACECI MAJA NIESSTETY TO DO SIEBIE ZE PRAGNA KOBIET KTORYCH MIEC NIE MOGA A JAK JUZ TAKA KOBIETA DAJE SYGNAL ZE CHCIALABY BYC Z NIM TO SIE WYCOFUJA A DLACZEGO? SAMI TEGO NIE WIEDZA. ALE TAK ZAZWYCZAJ JEST SAMA MIALAM TAKI PRZYPADEK - LATAL ZA MNA JAK POPIERNICZONY MNIE SIE NIE PODOBAL ALE JAK COS POCZULAM PO CZASIE - DALAM MU DO ZROZUMIENIA TO RADYKALNIE SIE ZMIENIL I O CO W TYM BIEGA ? TEZBYM CHCIALA WIEDZIEC BABY SA INNE IM JAK SIE FACET PODOBA TO SKACZA PDO NIEBIOSAGDY FACET ODWZAJEMNIA UCZUCIE A FACECI JAK DZIECI - CHCA TYLKO WTEDY , GDY MIEC NIE MOGA.

fokaaa - ciesz się, że w ogóle ktoś na Ciebie patrzy jak na kobietę. Są takie dziewczyny, którym się to nigdy nie przytrafia.

Gość fokaaa
Ze mna tez tak było na początku nawet wkurzały mnie jesgo smsy. pisał mi rózne czułe teksty zę chyba zwariował na moim punkcie.a ja traktowałam go obojetnie. Nie dawałam mu sygnałów że mi sie podoba bo sama nic do niego nie czułam. a teraz jak juz wie to mnie ma w dupie. Postanowiłam nie odzywać się do niego. nawet jak co napisze czy zadzwoni by nie odbierać. jak mu naprawdę zależy to będzie sie starał. a może chciał mnie tylko przelecieć a tam w mieście może sypia z innymi kto go tam wie. a ja głupia sie zamartwiam i przeżytwam płacze tak jak zawsze. doszłam do wniosku zę faceci nie licza się z moimi uczuciami. nie nawidzę ich a w dodatku nie potrafie im zaufać.

Gość Sanders29
-----> jdnotylko Faceci może i pragną kobiet których mieć nie mogą, ale mówię ci .. jak facet widzi taką kobietę z marzeń u boku innego faceta, który wygląda jak prosiak w marynarce to od razu sobie myśli: "no koorwa .. taki debil może mieć taką laskę, a ja nie?" i od razu leci na panny.

Gość fokaaa
co mi po tym że się ktos na mnie patrzy. chcę mieć chłopaka któryt będzie mnie kochał i szanował, a przelotne znajomości mnie nie interesują. ja jak się zaangażuję toi ten chłopak jest dla mnie najważniejszą osobą. na innych facetów nie zwracam uwagii.

Gość fokaaa
co robić żeby o nim nie myśleć, nie przejmować się tym?

Gość fokaaa
studiuję zaocznie. obecnie nie pracuję. siedze w domu na wsi. i jest cholerna nuda. nie ma nic do roboty. myślałam ze on bęzie dla mnie radością. nie mogłam się doczekać tej soboty zę go zobaczę, chciałam aby szybko dni mi upływały a teraz nie mam chyba na co juz czekać.

Gość fokaaa
Ciągle mi smutno i płakać mi się chce. Myślę że już nigdy nie poznam nikogo kto mnie pokocha naprawdę. :( :(

To nie myśl. Skoro faceci się Tobą interesują, to masz dużą szansę, że kogoś poznasz. Nie histeryzuj. Gdybym ja miała płakać po każdym, który mnie wyśmiał, olał, odrzucił, a którego ja kochałam, to bym się musiała zabić. Bo było ich kilkunastu.

Gość fokaaa
widocznie mam takie szczęscie do facetów. :(

Gość fokaaa
Ciągle rycze, chce mi się płakać. Nic mnie w życiu nie cieszy.

Gość fokaaa
rycze, sikam i kupa mi zaraz wyjdzie

Gość fokaaa
15:52 podszyw

Gość poczatkujaca w zwiazkach
a jak dlugo on sie nie odzywa?

Gość fokaaa
Cały tydzień jak nie napisalam pierwsza to się nie odezwał.

Gość poczatkujaca w zwiazkach
to napisz luznego esa co tam?

Gość fokaaa
nie ma sensu bo i tak mi nie odpisze.