Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalakaka

kocyk czy pościel do wózka???

Polecane posty

Gość lalakaka

Pytanie jak w temacie. Wlaśnie przyjechal pocztą mój wózeczek i zaczynam zastanawiać się czy kupić kolderkę czy gruby kocyk... mloda będzie na świecie na przelomie grudnia i stycznia. Pomożecie?????

Moja córcia urodzi się lada dzień i na spacerach będzie leżała w śpiworku pod kocykiem. Jakoś nie pasuje mi połączenie kombinezon + pościel..

Gość iva_bn
Moja córeczka ma 2 miesiące i jeżdzi w wózku pod kocykiem i to nawet nie grubym, kilka razy ją ubrałam bardzo ciepło i przykryłam grubym kocem i była cala mokra wiec ja stosuje taka metode: body, bluza z dresu, rajstopki, spodnie z dresu, grube skarpetki, kurteczka i czapka oczywiscie i lekkim kocykiem okrywam Jak jest mrozno to ubieram jej kombinezon i tez lekki kocyk

rodziłam we wrześniu, na zimę córka była w wózku przykryta cienkim kocykiem i na to osłona do wózka, nie miałam nigdy śpiworka, a pościel wydaje mi się że raczej pasuje do łóżeczka a nie wózka

Gość lalakaka
No wlaśnie też bardziej przychylam się ku kocykom... pościel wydaje mi się po pierwsze zimna i przewiewna a po drugie tak jak mówila koleżanka wyżej jakoś nie pasuje mi polączenie pościel + kombinzeon :P