Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcojakpocoidlaczego

dlaczego tak panicznie się tego boje ??dziwne?

Polecane posty

Dlaczego panicznie boje się ciąży . Jestem z chłopakiem rok on chciałby mieć już dziecko choć niema nacisku z jego strony .Ale ja w 10000% nie jestem gotowa na ciąże ,chyba bym się załamała i nie powiem co jeszcze . Najgorsze że od kilku tygodni ta ciąża śni mi się po nocach . Przynajmniej co 2 dzień jak nie więcej. Pozatym kiedy o tym pomyśle wpadam w jakiś szał .Zabezpieczam się tabletkami a przez ostatnie tygodnie nawet noiechce tego robić bo boję sie że to może się stać . przeszkadza mi to strasznie. amen

Gość ten koleś jest normalny
jesteście ze sobą raptem rok a on juz gada o dziecku ? ile w ogóle macie lat ? oboje pracujecie ? jesli nie to przestań pisać głupoty

Gość podstawowe pytaunia to czy
macie oboje prace w tym ty na umowe? czy macie gdzie mieszkac dlaczego nie chce najpierw wziac z toba slubu?

hahah brak umiejętności czytanie ze zrozumieniem.... Ja pyam czemu boję się tak strasznie ciąży etc a wy czy pracuje na umowe .....boszeee co za naród

on mówi że gdybyś my mieli to bardzo by się z tego powodu cieszył (to chyba dobrze nie ? )ale wie ze nie jestem gotowa i dlatego pisze że niema nacisku z jego strony........ ranyyyyyyy

Gość Anormalna RODZINKA
to chyba logiczne pytanie nikt przy zdrowych zmysłach ni emyśli o ciaży z kimś z kim nie ma nawet ślubu nie myśli o ciąży jeśli nie stać go na jego utrzymanie czemu boisz się ciąży ? pewnie dlatego że jesteś jeszcze niedojrzała, niesamodzielna i wiesz że byś sobie nie poradziła finansowo, być moze też podświadomie boisz się że to nie ten facet....albo masz świadomość że nie wiesz jak się prawidłowo zabezpieczać, nie ufasz sobie i jemu

Gość Angelicccaaaa22
boisz sie bo nie masz pracy porządnej ani on i nie macie mieszkania i ślubu:D proste

Gość Anormalna RODZINKA
najczęściej taką obsesję ciąży mają laski które dopiero zaczeły współżycie i nie do końca znają istotę cyklu miesięcznego i tego jak się skutecznie zabezpieczać