Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacha_29

odchudzanie

Polecane posty

Gość Kacha_29

Witam Zapraszam wszystkie chetne osoby do wspolnego odchudzania sie. Razem jest latwiej. Waze 60kg wzrost 156cm wiec duzo :( 3 lata temu przed urodzeniem dziecka wazylam 52 kg i taki jest moj cel.

Gość Kacha_29
Dzisiajszy jadlospis Sniadanie- jogurt activia 0% tluszczu II sniadanie- bialka z 3 ugotowanych jaj obiad- ryba fasolka szparagowa ugotowane w parowniku podwieczorek- jablko grejfrut batonik musli kolacja- salata z warzywami i szynka oczywiscie duzo wody, herbaty zielone i czerwone

To jest oczywiscie moja wlasna dieta , powiedzmy moj sposob odchudzania moze sie sprawdzi juz tyle sposobow zawiodlo :)

Gość lajla90
Ja próbuję się odchudzac od miesiąca i nic z tego nie wychodzi, obzeram się, a pozniej mam wyrzuty sumienia :/

U mnie najgorsze jest to, ze w domu mam niejadka i musze dla niego gotowac cos extra i wtedy najczesciej grzesze :)

Gość lajla90
Mnie ciągle facet wyciaga do jakis restauracji lub zamawia jedzenie do domu i cięzko mi się powstrzymać, poza tym co tu duzo mówic, uwielbiam jeść.

Gość lajla90
Mam 168 i ważę na swoje oko 60 kg. Nie mam wagi w domu, ale jutro zamierzam kupić to wtedy napiszę :)

ja uwielbiam slodyczeeeee, to jest moja zmora. Co do faceta, moj robi dokladnie to samo. Gdybym mieszkala zupelnie sama pewnie byloby latwiej :)

Gość laska z Oslo
tylko sbie nie zrob krzywdy ta dieta, zeby nie bylo tak, ze schudniesz te 8kg a zaczna Ci wypadac wlosy, niedomagac nerki itd... radze isc do lekarza sie poradzic.... no i powodzenia!

Gość lajla90
Wcześniej sie nie odchudzałam, ponieważ zawsze byłam bardzo szczuplutka,ale mniej wiecej rok temu zepsuła mi się przemiana materii + rzuciłam palenie i od tego czasu przybyło mi parę kg. Nie mam żadnej konkretnej diety, zamierzam mniej jesc oraz unikac fast foodów.

lajla90 ja napewno nie bede jadla ziemniakow, makaronow, chleba, masla i margaryny nie uzywam, oleju tez nie zastapilam go oliwa z oliwek, postaram sie nie jesc slodyczy, smazone odchodzi w zapomnienie, duzo warzyw owocow bialka itd. Oczywiscie nie oczekuje efektow po tygodniu chcialabym schudnac do wakacji, a do swiat z 2 kg

Na dzisiaj koncze, ide pobiegac, obym wieczorem sie nie zlamala, wtedy mnie najbardziej napada chec na pysznosci lody itd. :) pa

Gość lajla90
Ja naszczęscie nie przepadam za słodyczami, trzymam za Ciebie kciuki :)