Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już praktycznie mama

czy wy też miałyście tego typu obawy??????????????

Polecane posty

od terminu porodu dzieli mnie jakieś 6 dni. Zaznaczam zaraz że ciąża była planowana i wyczekiwana. A teraz zostało już kilka dni i mam straszne obawy czy dam rade odpowiednio zając się naszym synkiem, a nawet czy będę go kochała wystarczająco mocno... Dużo mam takich lęków...że nie dam rady, że okaże się złą matką i wiele innych:( Czy któraś z Was też tak miała czy tylko ja wariuję?:(

Gość wizjoner optymista
pomyśl sobie że któregoś dnia twój synek będzie brał jakąś pannę od tyłu

no tak to już chyba normalne na tym forum że zawsze znajdzie się jakiś kretyn...;)

Gość Zdzisiek od kuz
o kurwa pewnie będzie też łaził na bułgarskie tirówy no ale wczoraj na National Geographic było że dzieci powinno kończyć karmić cycem w wieku od 4 do 7 a nie w wieku 12 miechów w sumie opiekowanie się bobasem jest naturalne i przychodzi jak seks

Gość Inwazja27
to jak najbardziej normalne. nie przejmuj się, poradzisz sobie, pamietaj.. jesteś najlepszą mamą na świecie !!!! życzę lekkiego porodu i cierpliwości w rozwiązywaniu "dziecięcych" problemów :) dasz radę !!!

wreszcie jakaś normalna osoba się wypowiedziała:) dziękuję!:) Mam nadzieję że dam rady bo jak o tym wszystkim myślę to płakać mi się chce:(:(:(

Gość Inwazja27
jest to całkiem zrozumiałe. jak ma się dziecko to już sie spokoju nie zazna :) ciągle coś, masa pytań o wszystko :) ale spokojnie sobie poradzisz :) 7 miesięcy temu miałam to samo :) Wszystkiego Dobrego :) i nie martw się, uśmiechaj się, za chwilę bedziesz mieć małego krasnalka przy sobie :)

Gość ZawszeWiedziałam
Dasz radę a z każdym dniem miesiącem rokiem będziesz w tym coraz lepsza. A na przyszłośc tematy dotyczące porodów dzieci wychowywania zakładaj na odpowiednim forum nie tuataj na ogólnym bo tutaj sami gimnazjaliści siedzą.

dzięki za słowa otuchy:* postaram się wziąć w garść...

Gość Inwazja27
powodzenia, trzymaj się cieplutko i nie martw się, poradzisz sobie ze wszystkim :)