Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zauroczenie

Polecane posty

Jestem ciekaw jak to było z tą moją co się w niej zauroczyłem, a teraz ma chłopaka. Czy to możliwe, żebym jej się nie podobał? Widziałem ją z tym chłopakiem i jakoś się uśmiechneła, co to może znaczyć? Czy to było ironiczne, a jeśli tak , to co by to znaczyło? Nie szanuję Cię i kpię z Ciebie? Patrz mam chłopaka (odegranie się, za co?) Czy coś jeszcze innego?

Raz próbowałem zagadać, ale powiedziała że mnie nie kojarzy. A kojarzyła na pewno. Często się gapiła.

Miałem 4 zł w multi, dwa zakłady po 4 trafienia. Zaraz na zdrapki to wymienię, a wieczorem Lotto.

nie wiem usmiechnela sie moze tak poprostu a ten chlopak pewnie ja zainteresowal i dla tego z nim jest

Ok, idę teraz po zdrapki i może zobacze czy jakies tanie ksiazki sa ciekawe, a jak wroce to zobacze.

Gość TO ŻE SIĘ JEJ NIE PODOBASZ
nie jest tylko możliwe ale wręcz pewne terapeuto loosera gdzie jesteś? lecz pacjenta 🖐️

Gość Zuzanna Amelia !!!
A moze wypozycz jakies ksiazki z biblioteki ? Wtedy nie bedziesz musial wydawac na nie kasy ?

Gość zabawne [cool]
weź mu wstawiał * na poziomie wieśniak :classic_cool: bo to sbecki pachołek :classic_cool:

Gość ktototakiktototaki
zuzanna amelia a ty masz kogos? meza, narzeczonego, chlopaka?

Gość zuzanna amelia żyje
wkładaniem swojego garbatego nosa w życie ludzi na kafe. Wieć oczywiste że nikogo nie ma i jest nudna jak obrady sejmu.

Kiedyś wypożyczałem dużo. A teraz to kupuje. Raczej jakieś używane, tanie. Czekam na wpisy w temacie.

moze nastepnym razem :) no to jak odpusciles sobie ta dziewczyne czy jeszcze uwazasz ze masz szanse ?

Gość fdgj,nhjk,,
Czekam na wpisy w temacie." ciulu w jakim temacie ?:D

Jestem ciekaw jak to było z tą moją co się w niej zauroczyłem, a teraz ma chłopaka. Czy to możliwe, żebym jej się nie podobał? Widziałem ją z tym chłopakiem i jakoś się uśmiechneła, co to może znaczyć? Czy to było ironiczne, a jeśli tak , to co by to znaczyło? Nie szanuję Cię i kpię z Ciebie? Patrz mam chłopaka (odegranie się, za co?) Czy coś jeszcze innego?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
i po chuja kpiujesz to gowno?:o wiesz co to jest drwina, ironia? wlasnie ktos z ciebie zadrwil pajacu niedomyty :D

Gość trolololololo
11 minuty temu Looooser to jego sperma skapuje do litrowego sloja po kapuscie kiszonej

looooser - no ale widzisz jacy oni chetni wola sie ponabijac z ciebie niz na cos odpowiadac moga miec na twoj temat rozne zdanie ale nie koniecznie musza wyglaszac jakies obrazliwe na mnie tez rozne obrazliwe pisza

Gość brzydzia
ciulu ty naprawde nie widzisz ze wszyscy maja cie w dupie, spierdalaja od ciebie jak najdalej? tak w realu i w wirtualu

Gość masz swojego przydupasa
umowcie sie na randewu i postykacie sie koncowkami :D🖐️

Gość stracona120122
a może to nie jest jej chłopak, tylko np. kuzyn

Gość ja już jem
widać że długotrwałe prawictwo szkodzi na komórki mózgowe