Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cuduŚka

Ksiazki- jak sie oduzaleznic

Polecane posty

Niegdy w zyciu nie czytałam ksiazek, zaczełam w 5 klasie od lektory chłopcy z placu broni. Pozniej sporadycznie jakies lektury, kilka dodatkowo. No i pozniej była era zmierzchu ;// niedosyt i wgl.. teraz optymizm bo jest szeptem, crescendo i cisza autrostwa becca fitzpatrick .. ale chodzi mi o jakas ksiazke nie tyle romantyczna , tylko taka ciekawa, pouczajacaa, bo podobno nie dobrze czytac romanse w młodym wieku, trudno pozniej znalesc ideal podobno. |Chociaz moze ktos mi poleci ciekawa ksiazke, nawet romans ? ale nie taki dla dojrzałych kobiet ..

dobrze ze czytasz ksiazki przeciez, czytaj co lubisz, nie czytaj niczego na siłe ;) choc oczywiscie warto poczytac cos co wzbogaci nasza wiedzę. Nie wiem czy niedobrze czytać romanse w młodym wieku ale z pewnoscią ja bym tego czytac nie mogla ;P Najlepiej zapuść się w bibliotekę w jakiś dział który Cię interesuje, może coś z literatury popularno- naukowej?

Gość Może nie warto
się od nich oduzależniać? To taki azyl można do nich uciec, zapomnieć, odpocząć... To już dużo w dzisiejszym świecie. Ja ostatnio pochłonęłam książkę Kena Folletta pt. Na skrzydłach orłów. Pochłonęłam po raz... 3. Polecam