Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiii

dlaczego tak zrobil?

Polecane posty

Gość patiiiiiiiiii

spotykalismy sie , pisal codziennie i nagle przestal bez wyjasnienia rozumiecie dlaczego?

Gość aaaaaaaaaaaaah
pewnie dlatego,że jest facetem??????

Nie, nie rozumiem - ale to u facetów częste, samą mnie spotkało. Tobie poradze, nie dochodź dlaczego tak zrobił, szkoda Twojego czasu i urody. Wbij sobie do slicznej główki ze mu na Tobie nie zależy. Potrzebujesz kogos takiego?

Gość patiiiiiiiiii
nie potrzebuje .. ale czuje sie nadal rozzalona ,ze zrobil mi nadzieje , zauroczylam sie w nim, wszytsko szlo dobrze ,pisal codziennie do mnie i nagle urwal kontakt

Gość patiiiiiiiiii
najlepiej to sie nie zauraczac w ogole i dlugi czas nie zakochiwac nawet jak jest sie juz w zwiazku bo to roznie potem bywa..nie wiem dlaczego faceci traktuja czesto kobiety tylko jako kogos na chwile , na jedna noc , albo na pare miesiecy i tyle..

Znam z autopsji... to musi po prostu przejsc. Najpierw bedziesz rozżalona, pozniej wkurzona, pozniej cyniczna, az stwierdzisz - tyle czasu zmarnowałam na takiego dupka? Bo ewidentnie nim jest. Facet któremu zalezy nie znika tak po prostu. Jest dupkiem bo nie stac go zeby powiedziec po prostu "mała, nie chce rozwijac tej znajomosci". Stwierdził ze odbierze Ci prawo nawet do opierdolu, który ewidentnie by jemu sie należał.

Gość bo faceci tacy juz sa ze
rzadko komu teraz zalezy na stalych zwiazkach

Gość bo faceci tacy juz sa ze
oni nie czuja silnej potrzeby byc z kims na stale. a jak juz z kims sa to tez nie zawsze sa wierni . maja zaodowane jakos w glowach zeby zaplodnic jak najwieksza liczbe samic to takie prawo natury :P

Ja tez Pati tego nie rozumiem... i nie zrozumiem. Mam aktualnie abstynencję od facetów i bez kija nie podchodź. Jest to o wiele lepsze uczucie niz rozżalenie - zdrowsze i oczyszaczające. Trzymam kciuki zeby do Ciebie szybko przyszło.

Gość patiiiiiiiiii
brak honoru i tyle . przynajmniej tyle w tej sytuacji dobrego ,ze napisalam do niego tylko jednego smsa po ost spotkaniu tzn ,ze juz dojechalam do domu i ,ze zycze mu dobrej nocy ,a jak on nie odp to ja jemu juz tez nic nie pisalam , nie dzwonilam . wiem ,ze by bylo jeszcze gorzej jakbym mu sie narzucala. jeszcze by to jego ego podwyzszylo