Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttttttttttttttttt

JAKI TELEFON KUPIĆ?

Polecane posty

Gość ttttttttttttttttttttttttttt

Chce kupić sobie telefon,ale nie jakiś nie wiadomo jaki drogi (bo moze mi sie rozwalic),nie duzy,ładny(dla kobiety) z fajnymi funkcjami i dobrym mp3,oraz aparatem i kam(nie chodzi o piksele lecz dobrą jakość

Gość laska z Oslo
idz do mediamarkt albo innego sklepu i pogadaj ze sprzedawca, ktore tel maja taki funkcje jak chcesz, poogladasz podotykasz i kupisz, proste!

Ja mam nokie c6 i nokie x3 polecam :) Nokia c6 dotykowa robi ladne zdjecia i ma kupe bajerow jedyny minus to ciezar

Gość ttttttttttttttttttttttttttt[
a cos do 200 zl?

Gość nie kupuj
czasem LG, najgorsze są. Nokia jest w porządku i trzyma się :)

Gość ttttttttttttttttttttttttttt[
zwykły na kartę,myslalam żeby na allegro cos kupić taniej...nie chce rodziców na kasę naciągać bo nie zalezy mi na lansie ale chce żeby byl ładny i posiadal pods bajery tak9e jak dobry aparat

Jak na karte to w salonie sa calkiem fajne foniki od 1 zl Wystarczy ze zdeklarujesz ze co miesiac ladujesz konto za jaks tam kwote

Gość co ty chcesz od LG
akurat bardzo fajne fony :) A Nokia przereklamowana, kupiła fabrykę w Rumunii i cyganie tam telefony składają :P

Gość dirtydancer1
Chętnie korzystam i polecam serwis www.skuptelefonow.pl . Pomógł mi w szybkiej i bezpiecznej sprzedaży telefonu za dobre pieniądze bez wychodzenia z domu. Świetna alternatywa dla portali aukcyjnych, które pochłaniają czas i pieniądze.