Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

dlaczego taki jest

Polecane posty

Gość virtucon

zostawil mnie 1,5 miesiaca temu mieliśmy byc znajomymi, ale on ciagle byl zlosliwy w stosunku do mnie dużo pretensji i żalu zero cierpliwości. jak on sie kontaktował to było ok ale jak ja w konkretnej sprawie to czesem się irytował. Ostatnio napisałam mu ze sama nie chce z nim być i więcie co? zamiast się ucieszyć bo ma tego co chciał to pojechał mi w tych smsach ubzdurał sobie ze jest jakiś koleś u mnie i kazał mi się nim zająć dogłebnie i nie pluc itd.dzwonil podpity i zalil sie ze do jakiejs laski nie zagadał w sklepie ze bedzie go obchodzilo jak sobie kogos znajde. oczywiscie kategorycznie twierdzi ze juz nie bedziemy ze soba....bo sie klocilismy i on podjal decyzje. Więc skąd tyle złości do mnie nie atakowałam Go odpuściłam po prostu. obecnie się ze sobą nie kontaktujemy nie rozmawiamy i nie piszemy on nawet nie odbierze telelfonu. popieprzone to wszystko

Dlaczego taki jest? po prostu trafiłas na dupka i nie zawracaj sobie absolutnie głowy pytaniem "dlaczego?". Stac Cie na dobrego człowieka, który Cie bedzie szanował. Swoją kobiete - nie wazne ze aktualna czy była, trzeba traktowac z szacunkiem

Gość virtucon
macie rację chodz jemu też się oberwało ode mnie w kłótniach mowiłam mu straszne rzeczy nawet raz go zadrapałam i popchnełam bo już nie mogłam sobie dać rady. zostawił mnie ok wyprowadziłam się ma to czego chciał jak mowie ze nie bede walczyć to mnie obraża twierdzi ze on mi tego wszystkiego szybko nie zapomni ze ja sie zale i on ma dosc sluchac tego a ja wyrazilam swoje zdanie