Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka Karolina

Prośba o porade ...

Polecane posty

Gość Mezatka Karolina

Witam . Mój problem wygląda następująco chce odejść od męża ale on się na to nie zgadza , powiedział mi ze nie da mi rozwodu straszy samobójstwem, ze odbierze mi prawa do córci . Zaznaczę ze mąż mnie bije i to nie raz . po kolejnej z naszych kłótni coś we mnie pękło postanowiłam odejść a;e on przyszedł ze swoja mama i zaczął mi grozić ze zabierze mi córkę i ze w sadzie i tak z nim nie wygram co robić ?

Gość Mezatka Karolina
to pomoże ktoś ?

Gość Mezatka Karolina
Wiesz co jeśli masz takie bzdury wysyłać to nic lepiej nie pisz ...

Gość ZróbMuLodaZpolykiem
i już

Gość Sanders29
W jaki sposób po dokonaniu samobójstwa twój mąż zamierza ci odebrać prawa do córki?

Gość zygzagkk
Robiłaś kiedyś obdukcję? Przy awanturze dzwoni sie po policję. Wiem że cięzko to zrobić, ale da się. Policja go zabiera i wszczyna postępowanie o znęcanie się nad rodziną. I żaden sąd nie przyzna mu praw rodzicielskich. Bije ciebie? Za chwilę uderzy dziecko.

Gość Mezatka Karolina
Zygzagkk tak bylam na policji potym jak pobil mnie jego ojciec i on tam tez przyznal sie ze mnie bije ...

Gość wrrramp
leć na obdukcję i to biegiem!!!!zgłoś drania na policję i schowaj się póki co u kogoś kto ci da poczucie bezpieczeństwa -rodziców koleżanki i wnoś sprawę o rozwód

Gość Mezatka Karolina
Moja córcia ma dopiero 19 lat, nie chcę żeby ona widziała to wszystko, jest za młoda. Tak naprawdę kocham mojego męża, nie wiem po co te głupoty piszę. JESTEM BAAAAARDZO SZCZĘŚLIWA!!! Sory za prowo.

Gość Mezatka Karolina
Obecnie mieszkam u babci mam tu swój pokój... Ale on cały czas przychodzi przeprasza mówi ze się zmieni tylko ze to nie po raz 1 ...

Gość wrrramp
durna do ptęgi i tyle w temacie

Gość Mezatka Karolina
Moja córcia ma dopiero 19 lat, nie chcę żeby ona widziała to wszystko, jest za młoda. Tak naprawdę kocham mojego męża, nie wiem po co te głupoty piszę. JESTEM BAAAAARDZO SZCZĘŚLIWA!!! Sory za prowo. To nie ja pisalam ... ja naprawde chce od niego odejsc.

Gość maybelineNY
złoz sobie niebieska karte,idz do sadu o nakaz zblizania sie raz uderzyl,bedzie bil nadal nikt mu nie da corki,jak bedzie miec wyrok

Gość maybelineNY
złoz sobie niebieska karte,idz do sadu o nakaz zblizania sie raz uderzyl,bedzie bil nadal nikt mu nie da corki,jak bedzie miec wyrok

Gość Mezatka Karolina
Ja mam 18 lat a moja corcia 1,8 miesiecy . i mam dosc takiego zycia

Gość margaretkaaakakakakakkakakakak
Dlaczego napisalas "i tak z nim nie wygram"?? Przede wszystkime musisz udac sie do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie czy do innej tego typu instytucji w swoim rejonie i powiedziec o tym ze maz Cie bije, Tam Cie nakieruje co masz robic dalej. Poza tym po tym jak Cie pobije powinnac zglosci to na policje i miec obdukcje, to beda potem niezbite dowody w sadzie i na pewno on nie uzyska przez to prawa do dziecka w sadzie.

Gość Mezatka Karolina
Bo ja nie mam pracy , uczę się jeszcze obecnie...