Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanwiajaca sie

Polak + Cudzoziemka ???

Polecane posty

Gość Sanders29
----- ewtqweqrqwrqr a teraz porównaj sobie powierzchnie polski i rosji i wyciągnij wnioski kto więcej stracił :>

Sanders29 masz racje. ruskow wciaz pelno ginie. maja czeczenow, muzelmanow. ciagle ich wybijaja. plus wodka. ruskie to dziwki u nas. na autostradach. wstyd byc z ruska.

Gość Polka z Vanc
Polacy często są spotykani w zestawie z Azjatką. Mój kolega sam jest w związku z dziewczyną z Wietnamu, inny kolega ma narzeczoną z Singapuru. Natomiast żeby jakaś dziewczyna z Europy albo USA, Kanady, Australii była z Polakiem, to nie słyszałam.

Gość ewtqweqrqwrqr
Sanders29 ----- ewtqweqrqwrqr a teraz porównaj sobie powierzchnie polski i rosji i wyciągnij wnioski kto więcej stracił :> Ilościowo oni, procentowo i tak oni jeśli weźmiesz pod uwagę tylko męską część, u nich ginęli głównie żołnierze więc prawie sami faceci a u nas jednak ginęło masę cywilów w tym kobiety i dzieci, a do tego jeszcze masa Polskich żydów(najwięcej ze wszystkich nacji), więc jak coś piszesz to się zastanów. Najpierw poczytaj, przeanalizuj liczby i dopiero coś napisz anie zgrywasz cwaniaka hehe :P

Gość jiojio
Polacy często są spotykani w zestawie z Azjatką Musza to byc Azjatki z najnizszych warstwa spolecznych, bo Azjatki swiadome swojej "ceny" wiaza sie z Amerykanami i mieszkancami Europy Zachodniej. Czasami taki Polak jest przepustkat to swiata zachodniego, oczywiscie czesc Azjatek nie ma takich ambicji lub odwagi i zostaje u boku takiego polaka.

Gość vcxvcx
pierdolisz.. Nawet nie wiesz jaka bieda jest w niektorych panstwach Azjii..Polska to dla nich Zachod .. Tam ludzie zarabiaja w przeliczeniu na Polskie 100 zł miesiecznie ... W Wietnamie czy Indiach ludzie maja 50 zł miesiecznie ... Czyli tyle ile w Polsce w ciagu jednego dnia zarobisz . Oni nie celują wysoko . Marza tylko by nie umierac z głodu .

Gość Polka z Vanc
a ta dziewczyna z wietnamu, która jest związana z moim kolegą jest naprawdę paskudą i maszkaronem nie jest to taka ładna, seksowna azjatka dodam, że do nieco wzdychają wszystkie moje koleżanki

Gość Polka z Vanc
bo ona jakimś cudem zdobyła teczkę o jego współpracy z SB i go szantażuje

Gość DruidMorales
Polki wykazują minimalny patriotyzm, niestety .. efekt bezstresowego wychowania dziewczynek (na kurvy)

Gość _po_prostu_ja_
a ja wam powiem ze znam polaka który ma dziewczynę włoszkę dodam ze całkiem ładna dziewczyna z niej

Gość DruidMorales
-----_po_prostu_ja_ Mówisz o Zygmuncie Starym? On zmarł kilkaset lat temu

Gość lejla54
moj ojciec z matk apozmali sie 34 lata temu w japonni, ojciec polak matka greczynka , mieszkali w grecji pozniej w pl.

Gość _po_prostu_ja_
nie mowie o moim znajomym wiem wydaje sie to dziwne i kazdy sie zastanawia jak on to zrobil