Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanwiajaca sie

Polak + Cudzoziemka ???

Polecane posty

Gość Zastanwiajaca sie

No własnie, nie trzeba daleko szukac wystarczy na kafe, pelno jest POlek ktore maja narzeczonych z za granicy, a czy w ogole istnieja Polscy faceci ktorzy maja narzeczone z zagranicy ?

Gość SamotnyLat27
Roman Polański, Stanisław Tymiński .. i to chyba wszyscy jakich kojarzę :P

Gość słodkaseksownajoasia
coś czerwonego wyciekło mi z cipuni

Gość mam dwóch kolegów:
jeden się ożenił z Rosjanką-mieszkają w Rosji, a drugi z Litwinką- mieszkaja i Irlandii. Z tego co wiem obaj są szczęśliwi:)

Gość y5tt
jasne ze istnieją ..

Gość Sanders29
Istnieją, podobnie jak inteligentne blondynki i święty mikołaj

bo Polki to dobry towar eksportowy a Polscy mężczyzni :o no cóż...wstyd i hańba... może jakaś Niemka albo Rosjanka by sie pokusiła o takiego

Gość y5tt
Znam rowniez dziewczyne z Finlandi ktora mieszka w Polsce i ma Polskiego chłopaka

Gość poznalam w uk ..
chlopaka ktorego zona jest z wegier na FB widzialam czyjegos znajomego, mial zone chinke

Gość no fajnie to opisalas
czkawka, tak towar eksportowy do ruchania ...

Gość asdffffffffffasdfsa
malinka233 Proszę o normalne odpowiedzi!!! Warto na taki film jak są w linku wydawać pieniądze czy nie? Akurat polki, Rosjanką do pięt nie dorastają :P

Gość y5tt
sugerujesz ze Radwanska nie dorasta do pięt szarapowej ?

Gość ji45
moj ojciec:) matka jest z rpa:) moj sasiad, ma zona z laosu kolega ze studiow ma filipinke wszyscy mieszkamy w Polsce

Gość 9ur48ryt8y4h3
asdffffffffffasdfsa malinka233 Proszę o normalne odpowiedzi!!! Warto na taki film jak są w linku wydawać pieniądze czy nie? Akurat polki, Rosjanką do pięt nie dorastają jakis cwel nie umie nawet wyrazu odmienić:o

Gość asdffffffffffasdfsa
y5tt sugerujesz ze radwanska nie dorasta do pięt Szarapowej ? Zdecydowanie tak :P

Gość asdffffffffffasdfsa
9ur48ryt8y4h3 Malutka poleczko, to było wszystko świadomie :P

Gość 9ur48ryt8y4h3
znając życie to ty masz 160cm polaczku brudny więc nie mów do mnie malutka ciołku

Gość EkspertMatrymonialnyyy
byłem przez dwa lata klientem zagranicznego serwisu randkowego obejmującego Rosję, Białoruś i Ukrainę .. Polscy faceci nie cieszyli się tam żadnym szacunkiem, baa .. były nawet dowcipy dziewczyn w stylu, że jeśli nie wywalczysz i nie upilnujesz sobie męża Rosjanina to skończysz z polakiem lub w zakonie :> a pod spodem były dopisy że lepszy zakon niż polski mąż .. ogólnie jest tam straszna nagonka na polaków i wszystko co polskie. To co pokazuje się w polskich filmach że rosjanki szukają w polsce mężów to niestety pic na wodę. Sytuacja jest odwrotna .. to polscy faceci nie chciani przez polki desperacko próbują tam zaistnieć .. bez skutku. Dziewczyny ze wschodu jeśli mają opuścić kraj to wybierają głównie USA. Do polski natomiast najczęściej zjeżdżają kobiety po 40-tce, przegrane życiowo, które nie dają rady przeżyć u siebie .. tzw trzeci sort. Najczęściej wychodzą za polskich wdowców lub wiejskich kawalerów po 50-tce.

Gość asdffffffffffasdfsa
9ur48ryt8y4h3 Nie będę pisał ile mam w rzeczywistości bo i tak mi nie uwierzysz :P, ale nie znam dziewczyny do której nie mógłbym sobie pozwolić powiedzieć malutka, więc do ciebie też tak powiem- malutka :P

Gość hitsoria z hapye endem
moja znajoma z UK wyszła za POLAKA :) waży ona 140kg :)

Gość jiojio
były nawet dowcipy dziewczyn w stylu, że jeśli nie wywalczysz i nie upilnujesz sobie męża Rosjanina to skończysz z polakiem lub w zakonie :> a pod spodem były dopisy że lepszy zakon niż polski mąż .. :D:D

Gość Sanders29
Z Polskimi facetami jest pewien problem .. jest ich za dużo, co jest następstwem odradzania się populacji po II wojnie światowej. Polaków zginęło wówczas najwięcej. Na wschodzie europy tego problemu nie ma. Rodzi się tam 5% więcej kobiet niż mężczyzn :> Niestety fakt, że status polskiego faceta jest niski ma on ogromne problemy ze znalezieniem żony. Facet który nie ma żony nie ma też seksu. Ten kto nie uprawia seksu staje się agresywny. Teraz już wiecie skąd tyle nienawiści w naszym społeczeństwie? Niestety polskie kobiety uciekając z obcokrajowcami jeszcze dodatkowo dolewają oliwy do ognia. To, że co pewien czas dochodzi do rozruchów, bandytyzmu, ustawek kibolskich to jest właśnie efekt braku kobiety.

Gość dfgdgdfgd
mój znajomy ma żonę Czeszkę :)

Gość ewtqweqrqwrqr
Sanders29 Z Polskimi facetami jest pewien problem .. jest ich za dużo, co jest następstwem odradzania się populacji po II wojnie światowej. Polaków zginęło wówczas najwięcej. Na wschodzie europy tego problemu nie ma. Rodzi się tam 5% więcej kobiet niż mężczyzn Coś ci się chyba pomyliło, w II wojnie światowej zginęło więcej Rosjan niż Polaków. Więc śmieszne masz teorie.

w Polsce jest malo kobiet. kazda przecietna, ladna moze przebierac. nie ktore nie potrzebuja faceta. generalnie jest ciezko. te masowe sluby polek z obcokrajowcami dobijaja polakow. polak zeby byc z wloszka, hiszpatka itp. musi sie w chuj natrudzic.