Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaczekczekbllexd

kiedy rodzice wtracaja sie w zwiazek..............

Polecane posty

mam 17 lat, moj byly juz chlopak 18. Bylismy ze soba 2 miesiace, ale znamy sie pol roku i od poczatku cos miedzy nami bylo. Zarowno ja jak i on mamy rodzicow, ktorzy sa przeciwini zwiazkom mlodych ludzi.((tylko nauka itd) Nasza znaojomsc ukrywalismy. Bylo wszytko super poki nie zobaczyl nas znajomy mojego taty. (ktory jest rowniez sasiadem mojego bylego) Powiedzial o nas. Moi rodzice powiedzieli ze beda chcieli ze mna rozmawiac. A Ja chcac byc szczera od razu powiedzialam o tym wtedy mojejmu chlopakowi. Zerwal ze mna, powiedzial ze teraz on bedzie miec przez to wszytsko problemy. Nie mam zalu do niego. Mam zal do siebie, bylo mi zle z tym wszystkim i chcialam mu o tym powiedziec dlatego to rozwalilam , a moglam najpierw zalatwic spr z moi ojcec przkonac go i wtedy pow dopiero mojemu... jak bym mu powiedziala ze moi rodzice juz sie zgodzili , przekonali to on by pewnie inaczej zareagowal ..... Chcialabym to odkrecic.. Co mam zrobic?? Odezwac sie do niego co powiedziec??

Gość mike_maruda
gówniaro do ksiażek

Gość maturks4
pATRZĄC NA TE wypociny o "krzywdzie" - faktycznie - nie dorośliście! Poczekajcie z 3 lata... Może... każdy znajdzie swego

mike_maruda mozesz uwazac mnie za 'gowniare' ale jesli nie masz zamiaru mi pomoc to nie mow nic

Gość oj_oj_oj
co ci po facecie który tak sie mamusi boi... kochałby to by nie zerwał z takiego powodu i tyle... a ty faktycznie do ksiażek skoro uważasz ze w taki sposób można cos zepsuć to nie powinnaś się jeszcze w tego typu relacje ładować

bardzo dobrze ktoś napisał jakby jemu na tobie zależało to na pewno by ot tak sobie nie odszedł.