Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjjanka

co On chciał mi przez to powiedziec?

Polecane posty

Gość karolw
glupia jestes . obcaluj mu stopy i sie ciesz bo cie zapewne bardzo kocha pjaczka jestes i tyle

Gość kafeteryjjanka
yyyyy czy ja gadam z wszywką?

Gość kafeteryjjanka
pjaczka hm , a co to zaq słowo? nie znam

Gość ambiofraza
Ej Ty serio pisalas, ze on zonaty jest? :D

Gość kafeteryjjanka
pewnie ,że serio :D teraz będziecie mi wypisywać,że on chce się mna tylko zabawić hahahaha jednak to prawda ,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D

Gość noooo to niezły facet :)
""a nie okazuje ci tego ze cie kocha ?? okazuje np. przedstawil mnie swoim znajomym , sam proponuje ,ze zawiezie mnie do lekarza do miasta oddalonego o 50 km , jezdzi ze mną poonad 200km do hurtowni jesli tego potrzebuje, zabiera mnie na wycieczki , pozycza mi pieniadze gdy mi brakuje, uwielbia sie do mnie przytulac i calowac w miejscach publicznych...... sama już nie wiem co o tym mysleć, boję się ,że on się mną tylko bawi." a wiec tak...chlopak dowartosciował sie twoim kosztem a ty czujesz sie niech zgadne ...zle :P

Gość kafeteryjjanka
a wiec tak...chlopak dowartosciował sie twoim kosztem a ty czujesz sie niech zgadne ...zle a skąd ?! :D czuje się rewelacyjnie , jak już, to oboje czujemy się dowartościowani :D a Twoje ostatnie zdanie(cytatu) to była podpucha :D

czyli sprawa jasna :) "tęsknię za Tobą tak bardzo,kocham Cię księżniczko" jak ja mam to odbierac?Spotykamy się dośc systematycznie już od roku i codziennie dostaję takie esy, oczywiście nie od roku , dopiero po paru miesiącach jak się poznalismy. czy on faktycznie mnie kocha , czy tylko chce się mną pobawić? pomocy!!!!

Gość veronka patronka
No, no .Zagrałaś kafetarianom na nosie.Ale nie ciesz się za bardzo,bo zaraz zacznie się najazd na ciebie.Już za chwilę rzucą się na ciebie hieny forumowe i zaczną cie wyzywać od szmat i kurew.Ale ty sie tym nie przejmuj,polacy to taki naród,że jak czegos zazdroszczą to rzucają się z pazurami do oczu.Ciesz się swoim szczęściem , a całą resztę miej głęboko w dupie.

Gość kafeteryjjanka
:D

"No, no .Zagrałaś kafetarianom na nosie.Ale nie ciesz się za bardzo,bo zaraz zacznie się najazd na ciebie.Już za chwilę rzucą się na ciebie hieny forumowe i zaczną cie wyzywać od szmat i k**ew.Ale ty sie tym nie przejmuj,polacy to taki naród,że jak czegos zazdroszczą to rzucają się z pazurami do oczu.Ciesz się swoim szczęściem , a całą resztę miej głęboko w dupie." no i pierwsza hijena sie pojawila

Gość kafeteryjjankaa
ha, a jam dziś randkę z moim dziubaskiem :classic_cool:

Gość kafeteryjjanka
:D nawet podszywać się nie potrafisz :D

Gość kafeteryjjanka
:D

Gość yhyy
kocha :) gdyby było inaczej , tekst byłby inny :) bardziej osobowy :)) nie szukaj tego podwójnego dnia :) a to czy kocha powinnaś słyszeć w tym w jaki sposób wypowiada Twoje imię , kiedy patrzy Ci w oczy ..no tego nie oszuka :)))