Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paptra1

czy powiedziec mamie?

Polecane posty

Gość paptra1

W piątek skończę 17 lat i z tej okazji kolega którego poznałam przez naszą wspólną znajomośc zaprosił mnie do kina. Seans pewnie będzie o godz 18-19 więc już trochę późno. To będzie nasze pierwsze spotkanie sam na sam bo do tej pory piszemy ze sobą sms a jak się widzieliśmy to krótko i mało rozmawialiśmy a właściwie to wcale i nie wiem czy powiedziec mamie czy mogę z kolegą iśc do kina czy powiedziec że idę a się nie pytac czy okłamac że idę z koleżankami. wiem że mi pewnie napiszecie powiedz prawdę ale wiem że jak powiem prawdę to może się nie zgodzic a jak powiem że z koleżankami to raczej się zgodzic powinna chociaż róźnie z nią bywa. nie chciałabym mamy kłamac ale chyba nie mam wyjścia ;/;/

Powiedz, że Cię kolega zaprosił do kina i postarajcie się umówić trochę wcześniej, albo niech Cię do domu odprowadzi, żeby się mama nie bała. Duża dziewczyna już jesteś, powinna Ci pozwolić.

Gość nie jestem zdziwiony
trochę ci wymaca cycki i może wsadzi rękę w połowie filmu ale bądź dzielna!

Powiedz że idziesz do kina i tyle :) może wcale nie zapyta z kim konkretnie. Ja bym kilka dni wcześniej juz zasugerowała że idę z koleżankami, ale nie wprost, żeby w razie czego nie można było zarzucić kłamstwa :p