Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Ale dzisiaj miałem żałosna sytuacje :O

Polecane posty

pojechałem do sklepu z babcia bo cos tam chciała kupic no wiec weszliśmy i tam nawiazała sie rozmowa z ekspedientkami a ze moja babcia lubi pogadac wiec kazdy temat obgadywali no i tak jakos sie stało ze o mnie zaczeli gadac:o no i te ekspedientki ze nie pije nie pali łooo jaki porządny takiego to ze swieca szukac na pewno dziewczyny za nim lataja :o hahahahhaha załosne to było :classic_cool:

Gość sooossssss
widziałam Cię !!! rzeczywiście, to było okropne jak się te ekspedientki z Cb zbijały jawnie :D

Gość frfgikgj
sytuacja normalna ale to Ty jestes zalosny bo probujesz pozować na twardziela, co idzie Ci kiepsko i sie jarasz jak zakompleksiony bachor - faktycznie jest czym, zapomnialam....

Gość pureEvill
babcia pewnie miala skleroze,ze jestes obok :D pokaz swoje foto ;p

Ja mojej babci juz dawno zastrzegłam, że jak chce żebym gdziekolwiek z nią sie pokazywała nie ma być tematów o mnie :p wystraszyła sie i siedzi cicho :p tzn obgaduje innych.

Gość Profesor Jan Smrodek
sooossssss widziałam Cię !!! rzeczywiście, to było okropne jak się te ekspedientki z Cb zbijały jawnie Jeszcze raz użyj skrótu typu "Cb", a obudzisz się naga w lesie kilkaset kilometrów od domu. :classic_cool:

Gość sooossssss
profesor- o czym Ty gadasz? :D

Gość sooossssss
widocznie byłeś aż tak zaaferowany tymi słowami o sobie narcystyczny człowieku, że mnie nie zauważyłeś; :P żałuj :classic_cool:

nie po prostu smiac mi sie chciało ze tak chwaliły goscia ktory ma 175 cm :classic_cool: :D chciałem juz cos powiedziec zeby jaj sobie nie robiły i szybko na ta kase nabijały te produkty :D

Gość sooossssss
tak tak, na pewno kobieta wyższa od Cb zasługuje na miano niskiej :D

Gość sooossssss
a kiedyś myślałam, że Ty inteligentny jesteś :P ale to było dawno temu :classic_cool:

kobieta wyzsza ode mnie juz nie jest kobieta :D wiec nie wiem o czym my tu gadamy : D troszke was znerwuje :P

Gość sooossssss
hahaha, skoro tak uważasz, to nie sądzisz, że postać któa nie ma więcej niz 175 też nei powinna nazywać się mężczyzną ? ograniczony jesteś. i niski.