Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elimana.24

Bratowa ma do mnie pretensje! Czy ma prawo?

Polecane posty

Gość elimana.24

Czy bratowa ma prawo miec do mnie pretensje?? Dzisiaj sie z nia poklocilam! Brat ma corke, ja mam syna. I jak wyszlo mojej bratowej to moj ojciec wiecej czasu spedza z moim synem co moja bratowa doprowadza do bialej goraczki , mojej synowi tez czesciej robi prezenty, tez mi bratowa wyliczyla wszystko gdzie dziadek byl z wnukiem (kino, lody itp) co dziadek wnukowi kupil i za ile i pokazala mi ile jej corka dostaje a ile moj syn. I dzisiaj przyszła do mnie z awanturą a ja ją wyrzuciłam za drzwi.

Gość zielone powieki
nie moze miec do ciebie pretensji, bo to nie twoja wina, ze dziadek i twój syn maja dobre relacje.

Gość elimana.24
To wytlumaczcie to jej. Ona twierdzi ze ja krzywdze jej corke, co mnie wkurza. Dla mnie takie gadanie jest glupie, powiedzialam jej zeby wyszla a ona dalej sie darla.

Gość zielone powieki
dziadek pewnie robi to nieswiadomie. choć nie powinien faworyzowac jednego z wnucząt. twoja bratowa powinna delikatnie napomnac diadkowi a nie tobie, co niby mialabys z tym zrobic?

Gość kafeteryjjanka
postaw sie w jej sytuacji , tobie dupsko tez by sciskało.

Gość zielone powieki
a czego od ciebie oczekuje bratowa? ze zabronisz kontaktu swojego syna z dziadkiem?

Dziadek to dziadek, zawsze bardziej sie bedzie rozumial z wnukiem. Chyba. Ale Ty nic nie rób. Nie zwracaj mu uwagi ani nic z tych rzeczy, bo to ona powinna też żal przed dziadkiem wypowiedzieć.

Gość Obserwujaca temat Magda
ile lat mają wnuki ? i Wy ?

Gość kafeteryjjanka
moja tesciówka też bardziej faworyzuje dzieci swojej corki, ale ja mam to w nosie dziwne tylko ,że jak jej cos trzeba (tesciowej) to zwraca sie do nas nie do cory , a moj mąz zawsze jej pomaga , mimo ,że jemu ta sytuacja tez nie odpowiada Ps.Koralowa , możesz wypowiedzieć się w moim temacie?

Gość pudełeczkoooo
u mnie w domu byla podobna sytuacja. kilka lat temu, kiedy mieszkalam jeszcze z rodzicami i dziadkami. moi dziadkowie dawali prezenty wnuczkom, ktorzy mieszkali w innej miejscowości. a mnie i moje rodzeństwo dyskryminowali. moi rodzice porozmawiali z dziadkami i ich zachowanie sie zmienilo. ale wiadomo, bardziej sie lubi tych co sa dalej... twoja bratowa jest dziwna, nie rozumiem jak mozna robic awantury w rodzinie, w dodatku niesłusznie.

Gość elimana.24
Dzieci sa w jednym wieku. Maja po 5 lat, ja i bratowa w jednym czasie bylysmy w ciazy. Nawet razem konczylysmy ta sama szkole srednia. Ona dzieki mnie poznala mojego brata.

Gość ołki dołkiii
twoja bratowa jest psychicznie chora

a to malutkie dzieci. Wiadomo, że dziadek zawsze bardziej za wnukiem będzie. A w ogóle, kto to powiedział że dziadkowie muszą traktować JEDNAKOWO ????? Rodzice, to rozumiem raczej należało by, raczej nie dawać dzieciom to odczuwać, że któreś jest bardziej faworyzowane, ale wnukowie ? wolna amerykanka dla dziadków.

Gość kkithlp
Jasne, może i niesłusznie ma pretensje, ale jeśli Ci zależały na dobrych kontaktach z nią, to wczuj się trochę w jej sytuację i przyznaj, że też nie czułabyś się na jej miejscu z tym najlepiej. No jakbyś się czuła, gdyby Twój tato albo Twoja mama lepiej traktowała dziecko bratowej niż Twoje?

paul to strona z wirusem - uwaga !!!