Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dookola stołu

moja zona jest zlodziejka!co robic????

Polecane posty

Gość dookola stołu

predzej bym sie smierci spodziewal niz czegos podobnego. nie wiem sam co myslec.nie odzywam sie do niej.to juz 5 piwo dzisiaj cholera.moja zona jest niania, pracuje na pol etatu . ostatnio zacxzela przynosic do domu coraz to nowe siaty z łachami, jakies kosmetyki, pachnidla, mazidla, buty. skad ma na to kase? nie przyznala sie do nieczego. jak spala przejrzalem jej portfel, miala tam schowane ponad 1000zl!pod podszewka. a nie pracuje jeszcze nawet miesiaca wyplaty nie brala dotad. p[rzycicsnalem ja i powiedziala co i jak. podbiera im kasE!!!!! zaczela przynosic jakies mieso wedliny przetwory w torbie, kradnie im tez jedzenie. i nie widzi w tym ni zlefgo jestem zalamany nikomu o tym nie powiem bo mi wstyd. poradzcie jak sie zachowac. ona jest jeszcze z siebie dumna ze niby taka zaradna:/

Gość mike_maruda
taka zona to skarb to piwo tez ci przyniosla? :D

Gość i ja pierdziu
niezłą starą masz......ja na twoim miejscu wzięłabym te torby i odniosła włascicielom......a starej wpierdol spusciła:)

Gość pokrzywa zielona
tak jej powiedzialem ale ona mowi ze oni nawet nie wiedza ile maja kasy i nie ma "przypalu".tak mi za nia wstyd.....cala torbe wypchana przyniosla jakis schab kurczak kielbasa, czekolada, kawa:/ boze nie ruszed tego

Gość mike_maruda
jak nie bedziesz jadl to mi przeslij :D

Gość Z tym do Rostowskiego i
Rząd kradnie więcej i ma przyzwolenie calego społeczeństwa bo ponownie ich wybrali. A ty się przejmujesz że zapierniczyła nowobogackim! Nie boj żaby uczciwie tego tez nie zarobili:) A ile Jej maja płacić?

Gość ELLA998
jak ja wsadza to jej bedziesz słac paczki do wiezienia :)

Gość fmikimyszka
a może ona nie pracuje jako niania tylko pani do towarzystwa??

Gość dookola stołu
ma 5zl /h. jest niania wiem bo ja tam zawoze. ja zostalem tak wychowany ze sie brzydze zlodziejstwa. ao na na to ze morda w kubel jak sam siedze w domu:/ teraz roboty nie mam, szukam. a mieszkanie jest jej wiec nie bardzo sie moge wyprowadzic bo nie mam pracy.poza tym ja kocham.

Gość dookola stołu
chyba za wlosy bym ja musialz aciagnac. ona jest z siebie dumna ze taka niby cwana i przebiegla:/ zal:/

5 zł to znaczy gówno. Oni ją też w takim razie okradają ,czyli robi u złodziei!!! A tyś jakiś święty czy co? Powiedz im jak się wyda że padł swój na swego:)

Kużwa 5 zł Jej dają a Ty masz wyrzuty!!!!!! W krakowie jest ponad 10zł na godz przy dziecku. Rzeczywiście wykorzystują Ją na maxa. Olej to a nie bądź na NIą zły:) Wypijcie sobie piwko za wszystkich którzy kradną bo muszą w tym zafajdanym świecie!!!!! Inaczej tu się nie da żyć!

Gość dookola stołu
5 zl to normalna stawka za opieke nad dzieckiem u nas w miescie wecej nikt nie da takie sa realia a ona tam sprzata jeszcze gotuje nawet okna myje i piwnice porzadkowala ostatnio jak maly spal

Gość ale siara współczuję
Zabierz jej cichcem różne rzeczy, wynieś gdzieś z domu, a jak spyta, gdzie się podziały, to powiedz, że ukradli :D

Albo prowo alboś głupi:) Baba Ci zapie..la u nowobogackich za psie pieniądze i zamiast Ją wspierać to się na Nią skarżysz!!!! Jakżes taki uczciwy to idź do Nich ze Jej malo płacą za opiekę+sprzątanie i że by Ją ubezpieczyli bo pójdziesz na nich do skarbówki!!! Takich tuków trzeba pobic ich bronią a TY nadajesz na żonę! Wstyd!!!!

Jak tam? Zrozumiałes coś z moich rad i przeprosiłeś żonę? Ogladałeś wiadomości-tam dopiero złodziej na złodzieju i mówią ze tak musi być!