Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowasingielka

był ktoś kiedys gdzies na sylwestrze dla singli??

Polecane posty

mam 26 lat nie mam chłopaka a tu juz niedługo sylwester i dylemat gdzie tu sie wybrac... wszyscy znajomi sa juz pochajtani albo kogos mają,,, byliscie moze gdzieś na takiej imprezie dla samotnych, fajni ludzie tam sa normalni czy jak to wygląda..?

Gość _______________ ______________
z tego co słyszałam... głównie poszukiwanie szybkiego sexu, ale pewnie i fajni ludzie teżsie zdarzaja

Gość Śląsk mnie interesuje
Sam w domu - smutne ale w ostateczności mówi się trudno, gorzej na imprezie rodzinnej - wszyscy się nad tobą litują bo jesteś sam, zostaje impreza dla samotnych - wszyscy równi i w takiej samej sytuacji. Tylko ofert brak - może jakaś knajpa takie coś na śląsku organizuje?

a moze był ktos np w górach na zorganizowanej imprezie w jakims pensjonacie..? kurcze cięzko tak samemu sie wybrac.

Gość do śląsk mnie interesuje
ile masz lat i skąd jesteś?

w sumie chyba najlepszym rozwiązniem bedzie sylwester moze w jakims klubie.. tylko trzeba znajomych sciągnąć

lubelskie mam 26 l

Gość _______________ ______________
znajomy zapisał sie na jakieś forum, potem przeniosło się one na fb. Ludzie z danego miasta rozmawiaja tam, umawiaja się na różne eventy a nawet robią domówki w tym gronie, początkowo byli tam głównie single ale pary też się zdarzają... po prostu miejsce gdzie można znaleźć towarzystwo kiedy nie wie sie co ze soba zrobić.... może u ciebie w mieście też coś takiego bysie znalazło, poszukaj

nie wiem czy bym chciała bym sie ogłosic na fb ze jestem sama, mam kolegów którzy chcieliby mnie na pewno gdzies zaprosic. jestem ładna wesołą dziewczyną ale chciałbym spędzic go z fajnyi ludzmi a nie męczyc sie u boku kolegi który jest mi obojetny...

Gość Sanders29
na imprezie dla samotnych zawsze są same stare dziady, byłem w zeszłym roku .. okazało się że jestem najmłodszy na sali i na dodatek kolejna po mnie osoba jest ode mnie dwa razy starsza ;]