Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kompleksy

Czy można mająć małego penisa zadowolić seksualnie kobietę?

Polecane posty

Gość mam kompleksy

To prawda że odpowiednia technika, zaangażowanie, podejście + więź emocjonalna z partnerką może sprawić, że pomimo niezbyt hojnie obdarzonego przez naturę mężczyznę, seks dla kobiety może być przyjemny? Jak czytam wypowiedzi niektórych kobiet w interencie to można się takich kompleksów nabawić że brak słów :o

Gość mam kompleksy
przepraszam za błąd. hojnie a nie ch ;) szybko pisałem, to dlatego taka wpadka

Gość ładna lala.
Bez fujary 20cm i 14cm w obwodzie nie podchodź do mnie.

Gość bh cghv
nie można, sorry ale nie łudz się

Gość mam kompleksy
jednak nie popełniłem błędu, forum samo mi poprawnia słowo h_... oojnie na ch pewnie jakiś alogrymt wiąże to słowo z przekleństwem na ch

Gość Zuzanna Amelia !!!
Malutka ma już piczę rozepchaną i wie że nic nie poczuje.

Gość hello_kitty00
wierszyk mojej teściowej: Nie rozmiar przyrodzenia lecz umiejętność pierdolenia daje maksimum zadowolenia :)

Gość mam kompleksy
Czyli zostaje sponsorowanie studentek w zamian za nieograniczony ilościowo seks :o Eh widzę że kilku procent populacji mężczyzn nie będzie dane stworzenie pełnego i szczęśliwego związku :(

Kafe to miejsce wiecznie powtarzających się stereotypów pisanych przez jedne i te same osoby pod różnymi nickami, ew powielane przez inne osoby bez własnego zdania. 🖐️

Gość hello_kitty00
mój chłopak ma 18 cm w wywodzie i czasami to mnie aż boli podczas. Także nic straconego nie smutaj :)

Gość male jest pienkne
A ile masz cm jesli to nie tajemnica? :)

Gość hello_kitty00
wzwodzie*

Gość mam kompleksy
12-13 cm w zależności od stopnia podniecenia :o Uprawiałem już seks sporo razy (płaciłem :o ) natomiast chciałbym się z kimś związać, stworzyć szczęśliwy i pełny miłości związek ale skoro nigdy nie będę w stanie usatysfakcjonować parnerki seksualnie to prędzej czy później mnie albo zdradzi albo zostawi :/

Gość magdalena......
wiesz, wydaje mi sie ze tez troche przesadzasz. jasne ze wiele kobiet patrzy na rozmiary, ale jak pojawiaja sie uczucia, jakas wiez, to to nie gra az tak ogromnej roli dla kazdej kobiety. jesli kobieta cie pokocha, to ten rozmiar bedzie na drugim miejscu. poza tym jest wiele roznych pieszczot, ktore potrafia sprawic ze kobieta bedzie totalnie w niebie. ja osobiscie mialam kogos kto tez nie mial zbyt duzych rozmiarow, i szczerze - totalnie mi to nie przeszkadzalo.

Gość nbnfgm,
chłopie ile ty masz lat i co za siano masz na bani że takie głupie pytania zadajesz. Albo ci w głowie pierdolenie albo związek, dokonaj wyboru a potem jebnij sobie baranka

Gość kamelija
Co za pytatnie? życie nie kończy sie na rozmiarze prącia. Moi poprzedni partnerzy mieli większe penisy, i tak wygrał ten, który mnie kocha najmocniej i z którym dobrze mi być. W seksie są pozycje kopulacyjne sprzyjajace satysfakcji przy mniejszym rozmiarze, a sam seks to nie tylko kopulacja. Także- wszystko zależy od ciebie i znalezienia odpowiedniej kobiety.

Gość Ramderuji
Jak widzimy, użytkowniczka pod wdzięczną nazwą Malutka w szpileczkach_90 jest niezaspakajalną amatorką wielkich fiutów.

Gość sliczna monia
co tu ściemniać każda kobieta będzie chciała spróbować prawdziwego fiuta, więc jeśli ci nie przeszkadzają rogi, to może kogoś znajdziesz.

Gość mam kompleksy
Dziękuje wam za pocieszające wypisy :) Wiadomo, w życiu raczej ciężko porozmawiać z kimś o tego typu problemie... a będąc anonimowym zawsze można wszystko z siebie wyrzucić. Poznałem pewną dziewczynę, póki co świetnie się dogadujemy, uzupełniamy i mamy podobne cele w życiu :) Widzę że ona też na mnie "korzystnie" patrzy... i z czasem myślę czy nie spóbować się do niej bardziej zbliżyć (chodzi o zbliżenie emocjonalne) . Z drugiej strony to kobieta która nie miałaby problemu ze znalezieniem partnera z lepszymi walorami fizycznymi... dziwny jest ten świat

Gość magdalena......
sprobuj zdecydowanie!!! jak nic nie zrobisz to bedziesz tego bardzo zalowal... poza tym nie dziel kobiet na takie ktore moga miec faceta z wiekszymi walorami i na takie ktore musza sie zadowolic mniejszymi penisami. to glupie!! jesli oboje szukacie glebszej wiezi, to skupcie sie nad tym! kobieta pozanajc faceta, rozumiejac sie z nim idealnie nie mysli od razu o rozmiarach facetow! przeczytaj spbie gdzies jakies wymagania kobiez wobec facetow... napotkasz na inteligencje, poczucie humoru, czulosc itp.... a nie na "musi miec duzego penisa". to juz o czyms swiadczy. jesli widzisz ze ona patrzy na ciebie korzystkie, to sproboj zbudowac z nia jakas wiez. moze ona tylko na to czeka. a uwierz ze jesli taka wiez bedzie miedzy wami, to te rozmiaty nie beda graly zadnej roli...

Gość sliczna monia
magdalena ty to chyba jesteś jakaś romantyczna dziewica skoro takie głupoty opowiadasz. Seks dla większości kobiet jest ważny, a z takim patyczkiem fajny nie będzie, więc każda normalna laska poszuka dużego bolca.

Gość magdalena......
szczerze, mialam 3 partnerow. i najlepiej wspominam tego wlasnie ktory akurat mial najmniejszego penisa z nich wszystkich. i nie ze wzgledu na romantyczne pobudki. on najlepiej mnie zaspokajal. byl dobry w tym co robil i tyle.

Gość kamelija
Miałam duże bolce i jakoś nie szukam, równie dobrze można powiedzieć, że nie mają szans nieprzypakowani , poniżej 180cm i poniżej 5000,-/m-c. A mają szanse, jeśli nadrabiają czymś innym.